Beníček jako z obláčků - ADOPTOVANÝ

12.02.2017 23:09 |  Našli domov |  1.05.2016 |  921x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

9 let

Plemeno

bišonek

Město, ve kterém se zvíře nachází

Útulek pro nalezené psy v Táboře
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Beník trošku bázlivý, čeká na svou životní lásku.
Ben krásně chodí na vodítku a moc rád si začuchá a prozkoumá nový terén. Hodil by se na krátké a pohodové procházky v poklidném tempu. Asi by v prvních chvílích nevěděl, jak se na gauč sedá, ale určitě by velmi rychle zjistil, že je to pohodlné místo.Beník je vhodný do bytu či domu, kde bude mít přístup dovnitř. Je čistotný, nic neničí a navzdory svému věku milujeme pískající hračky i rád je aportuje (jen odevzdávání jsme ještě nenatrénovali).Beník určitě neměl snadný život. Nožičky má křivé, tělíčko slabé a zanedbané. Největší jeho bolístky však jsou asi na duši. Občas si neví rady s lidskou pozornosti a novými nároky, které se na něj kladou. Beník je krásně čitelný pes, když znejistí dá to najevo a je třeba mu vlídným a pozitivním přístupem vysvětlit, že se není čeho bát a nic se neděje. Byť je Beník krásný obláček, asi ho nikdo nemazlil či nezvedal do náruče. Je to z toho nervózní a je třeba na to myslet. V rámci rozmazlování mu jeho původní majitelé asi dovolili všechno a tím se postarali o to, že Ben neměl nic. Určitě si zvykne na královské zacházení a láskyplnou péči, ale je potřebuje trpělivé páníčky ideálně bez dětí.Věk odhadovaný veterinárním lékařem: 9 letPlemeno: bišonek - vhodný pro alergikyPřibližná velikost - váha 6,5 kg, výška 26 cm.Očkovaný, ošetřený proti vnějším a vnitřním parazitům. Ben není kastrovaný, ani značený.Pro bližší informace volejte na telefon +420 773 791 322.Evidenční číslo: 34 CNalezen dne 18.3.2016, Malý Jordán.
Nalezen dne 18.3.2016, Malý Jordán

Kontakt

+420 773791322
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací