Pepa - pudlík s pohnutým osudem - ADOPTOVANÝ

13.02.2016 17:19 |  Našli domov |  24.01.2016 |  632x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

čerstvých 5

Plemeno

kríženec pudlíka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Pepa byl dlouho sám, za půl roku jsme ušli obrovský kus cesty a teď zbývá najít cestu domů.
Svéhlavý, věčně vysmátý a nabitý společník pro dlouhé procházky.
Pepu jsme převzali do péče na konci srpna jako zdredovaného nesocializovaného pejska po zemřelé majitelce, kde žil 2 roky sám v domě a byl krmen hodnou sousedkou přes plot. Zlom v jeho životě nastal, když se dům prodával a Pepa začal být nežádoucím. První cesta vedla na veterinu, kde jsme ho společnými silami v sedaci zbavili hnusného koberce, který na sobě nosil. Majitelé tvrdili, že je agresivní, ale spíš mu chyběla socializace. Pepíček je původem z útulku a za dobu, kdy žil sám, se z něj stal lidmi nepolíbený asociálek, který v naší dlouhodobé péči opět poznal, co je to kontakt s lidmi. Celý půlrok pečlivě pilujeme Pepínovo chování, miluje muže a v pohodě vyjde i s ženou, je velmi svéhlavý, zárověň hravý a veselý pes, který stále potřebuje svůj klid a jistotu, proto určitě nedoporučujeme k dětem. V bytě je velmi čistotný, koho si zamiluje a získá v něm důvěru, bude pro něj rovnocenným parťákem na ztřeštěné procházky, které tolik miluje. S kluky pejsky si moc nerozumí, fenečky se mu líbí, ale musí se nejprve v klidu seznámit. Kastrovaný.  Dočasný pobyt Pepíčka se nachází v Praze. Do adopce půjde očkovaný, čipovaný, odčervený, kastrovaný, s řádnou adopční smlouvou a uhrazením části zmíněných veterinárních výloh, bez čehož bychom nemohli dále pomáhat dalším. Naši svěřenci NEJSOU určeni k reprodukčnímu cyklu ani k úvazu u boudy! Pro adopci volejte tetu Moniku 731 47 88 67 v době od 10:50 do 13:30 NEVOLAT, teta nemá čas zvedat telefon :)

Kontakt

731478867
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací