Maxik stale hleda toho praveho - ADOPTOVANÝ

15.03.2015 14:53 |  Našli domov |  2.03.2015 |  2103x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

3 měsíce

Plemeno

Pravděpodobně kříženec kolie

Město, ve kterém se zvíře nachází

Teplice
Nejhodnější psí miminko Maxík :)
Moc ale toužím po teplém stálém domově, kde mě budou velice milovat a všechno mě rádi naučí. Já jim za to můžu slíbit svou upřímnou nekonečnou lásku. Bojím se, že zase zůstanu sám na nějakém ošklivém místě, takže i když semnou půjdeš na procházku, umím chodit bez vodítka, protože se od tebe nehnu na dva metry a potřebuju, abys mě chránil před všemi těmi strašidelnými zvuky, cizími lidmi a věcmi a vysvětlil mi, čeho se nemusím bát a na co si mám dávat pozor. Jindy si s Tebou zase pěkně zaběhám a zaskotačím, abych Ti ukázal, jak se na světě radovat. Slibuji, že jen pohled na mě v těchto chvílích, Ti vykouzlí široký úsměv na rtech. Rozveselím Tě vždy, když ve Tvém obličeji uvidím náznak chmuru a přitulím se k Tobě pokaždé, když se budeš cítit sám. Chtěl bych tento domov najít co nejrychleji, abychom si na sebe lépe zvykali, dokud jsem malý a já se od tebe všechno rychleji naučil a dokázal ti, jak jsem skvělý, mazlivý a láskyplný.
Jsem téměř tříměsíční očkované,čipované a několikrat odčervené štěně křížence. Vyrostu pravděpodobně do 15kg, ale nevím to jistě, protože neznám svého tatínka ani maminku. Našli si mě v opuštěném baráku, kde se o mě nikdo nestaral a moc jsem se tam bál. Teď se střídám u hodných tet, které mi dávají najíst, hodně mě mazlí , dávají mi medicínku, ...abych byl zdravý jako řípa a učí mě, kde se dělají loužičky. Samík půjde do domova po podepsaní adopční smlouvy a zaplacení AD poplatlu 2000 kč.

Kontakt

773678828
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací