Asta - ADOPTOVANÁ

24.04.2015 10:54 |  Našli domov |  9.02.2015 |  606x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2.5 roka

Plemeno

mix border kolie

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žilina
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Asta je cca 2ročná skorobordera, momentálne v trošička blahobytnejšej kondicii, ale na tom sa uz pracuje :) Zila v byte i von, takze je vhodna aj aj. V byte sa ale sprava ukazkovo, ma hygienicke navyky, vobec nenici, je tichucko, nesteka a perfektne zvlada samotu. Ludi ma velmi rada, je priatelska, rada sa hra, ovlada par zakladnych povelov, avsak stale si len zvyka, ze ich musi aj plnit :D Jedinym problemom su tak trocha psici, dost dobre nevie, ako sa k nim spravat, hlavne k vacsim suckam. V minulosti vraj bola napadnuta a tak je prave ucena, ze nie kazdy je hrozbou. Tym ako cloveka zacina vnimat sa to lepsi, myslim, ze so psami bude vediet koexistovat pri spravnom vedeni. Na voditku vie chodit celkom pekne, iba sem tam jej treba pripomenut, ze vlacenie cloveka kade tade nie je ziadane a ona to respektuje :)Bolo by super, ak by sla k niekomu, kto by sa jej venoval, nie je hyperaktivna, ale rozhodne ani ziadny gaucak, bola by som nerada, aby skoncila len ako ozdoba zahrady ci gauca. Je to mlade vesele a aktivne psica, ktore ak sa mu bude clovek venovat, stane sa tym najlepsim partakom :) Zila aj na farme, kde vraj aj "pekne pasla", ale nemam to overene a k oveckam ju teraz nemam ako vziat.Momentalne sa nachadza v Ziline v DO. Asta bude pri adopcie ockovana, odcervena, kastrovana, cipovana. Momentálne sa hára, preto nie je adopcia možná okamžite.
priateľská, učenlivá, aktívna
Asta bola adoptovaná ako malé šteniatko, pôvodní majitelia si ju už nechať nemohli...

Kontakt

00421911633010
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací