Tara - ADOPTOVANÁ

7.03.2015 13:45 |  Našli domov |  18.01.2015 |  1018x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8 týždňov

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Slovensko- Košice
Tara je 2x očkovaná, odčervená a čipovaná V dospelosti predpokladáme stredný vzrast 15-20 kg Je veľmi priateľská a kontaktná. Zo všetkých súrodencov je najsamostatnejšia a najrozvážnejšia :)
Tara je typické šteniatko, hravá, prítulná, rada objavuje no zároveň je aj veľmi rozumná a učenlivá. Tak na 70% už zvláda cikanie na podložku, učíme ju privolačku a daj labku :) Je zvyknutá na psíkov aj mačičky Dáme ju len do rodiny, ktorej bude členom- určite nie len na stráženie!  
Aby som mohla porozprávať jej príbeh, musím Vám porozprávať príbeh jeho maminky Inas: Inas niekto vyhodil v dedine na východe Slovenska z auta. Dva roky, každý deň sedela na tom istom mieste kde ju jej pán nechal a čakala. Počas týchto rokov si toto prežila veľmi veľa zlého a tak sa z nej stal extrémne plachý psík. Jedna pani z dediny ju chodievala kŕmiť a možno aj vďaka jej pomoci prežila. V decembri 2014 si na neoplotenom pozemku novostavby vyhrabala noru a tam porodila 6 šteniatok. Keď sa to dozvedeli majitelia pozemku, kontaktovali nás so slovami, že ak ich nevezmeme dajú ich utratiť.  Po niekoľko hodinovom snažení sa o odchyt fenky sme ju nakoniec do klietky nalákali na jej vlastné šteniatko. Inas bola neskutočne vystrašená no aj napriek tomuto faktu nejavila ani známku agresivity. Zobrali sme ju k sebe domov aj s jej vtedy len 6 dňovými šteniatkami. Dokonca ani pri kúpaní nebola vôbec agresívna. Za pár dní sa z nej stal otvorený a neskutočne maznavý psík, ktorý si naplno užíva teplo domova a spoločnosť človeka, pomaly sa učí že nie každý človek jej chce ublížiť.   Teraz si ona aj jej šteniatka, medzi ktorými je aj Tara, hľadajú domov :)

Kontakt

+421904124727
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací