KASSIOPEIA A ANDROMEDA – HVĚZDNÉ KRÁSKY - ADOPTOVANÁ

30.01.2021 19:23 |  Našli domov |  16.01.2021 |  637x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

5 let

Plemeno

evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Kassiopeia a její dcera Andromeda jsou slavné v řecké mytologii. Dle legendy byly jejich duše bohy přeneseny na oblohu, aby zde věčně odpočívaly a střežily osudy smrtelníků. Nejspíše bděly i nad naší kočičí maminkou a její dcerou, které díky tomu přežily život na ulici a těší se i dobrému zdraví. Navíc se díky hodné paní dostaly až do naší péče a budeme jim hledat úžasné a zářivé domovy. Samozřejmě víme, že se holky již vydají každá svou cestou, nehledáme adopci společně, i když bychom se jí samozřejmě nebránili. Čeká na ně krásná budoucnost a jejich hvězdy je budou vždy ochraňovat, stejně jako jejich nová rodina.
Kassi i Andy jsou zatím trochu plaché a opatrné, ale pomaličku se vymazlují. Zvykají si na péči, lásku a mazleníčko. Před cizím se ukryjí a v bezpečí vše pozorují. Kassi jako správná maminka ukazuje Andy, že se není čeho bát, že některým lidem může důvěřovat.
Kassi - růžové okolí fotografieAndy - žluto modré okolí fotografie Kassi i Andy budou připraveny odjet v polovině ledna, kompletně naočkované, ošetřené proti vnějším i vnitřním parazitům, označené mikročipem a vykastrované. Kassi je dospělá, odhadem 5 letá kočička, Andy je odrostlé odhadem 6 měsíců staré koťátko. JAKÝ DOMOV HLEDAJÍ: Obě holčičky jsou čistotné, hodí se do bytu stejně jako do domku se zahradou. Po adaptaci a aklimatizaci v novém domově budou rády chodit na kočičí obchůzky. Hledají domov klidnější, bez velkých ruchů a změn. Po seznámení a okoukání jsou to pohodové holčičky. Zájemci pište na utulek@tstabor.cz či volejte 778 465 467. Za hvězdné fotografie děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

+420 773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací