Nejvděčnější Garfild hledá domov - ADOPTOVANÝ

10.03.2019 19:28 |  Našli domov |  11.10.2018 |  521x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

nar. 2009

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Garfield alias Bezzubka (naroz. asi 2009) dostal svoje jméno proto, že když se mu nás veterinář podíval do tlamičky zjistil, že má poslední zub. Ačkoli tedy kocourek už žádné zuby nemá, velmi mu chutná a bez obtíží jí i granule (maso má ale raději). Není ještě tak starý a ty špatné zuby byly zřejmě způsobené tím, že se dlouho pořádně nenajedl a když tak spíš nějakých odpadků. Bezzubka je úžasně klidný a milý kocourek, vděčný za to, že má zase jídlo a teplo. Bezzubka dělá v životě tři věci: jí, spí a ve zbytku času se velice mazlí. Byl by ideálním společníkem pro starší lidi, kteří jsou hodně doma a ocenili by takového miloučkého plyšáka jako společnost.

Ledviny a játra má v pořádku a celkově, ačkoli hodně spí, je zcela v pohodě. Jeho osud určitě nebyl procházka růžovou zahradou. Vloni na podzim se objevil na chalupě jedněch lidí, kteří si jej oblíbili a chtěli jej na sklonku sezóny vzít do Prahy. Podle všeho jej tam někdo vyhodil, protože tou dobou vypadal ještě dobře živený. Jenže než se jej podařilo chytit, zmizel. Mysleli si, že umřel, ale když uprostřed zimy přijeli zkontrolovat chalupu, odkudsi se vynořil. Na místě zjistili, že se chodil krmit do popelnice k sousedovi, ale jeho nebyl. Nechali mu tam tedy zásobu krmení a v létě se zase přestěhoval na jejich chalupu. Jenže soused ho asi moc nekrmil, protože byl po zimě hubený a měl špatnou srst.

Přes léto si jej zase vykrmili a dali si pozor, aby ho už chytili včas. Jenže sami si ho domů vzít nemohli a tak ho předali do domácího depozita PSOZ na Zahradním městě. Odtud jsme jej vzali na kastraci a také na zevrubné vyšetření (abychom ho neohrozili nesprávnou narkózou). Při něm se právě ukázalo, že až na zuby je v pořádku.

Kontakt

728 193 712
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací