Krásná,mladá kočička Sheila se stříbrným kožíškem ♥ - ADOPTOVANÁ

11.07.2016 08:50 |  Našli domov |  27.06.2016 |  588x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

1 rok

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Sheila je asi 1 roční kočička, s krásným stříbrným kožíškem. Přišla ke mě z jedné vesnice za Prahou. Sheila je hodně mazlivá a přítulná kočička. Je drobná, hravá, veselá. Další kočky v depozitu jí nevadí. Sice s nimi ještě moc nekamarádí, ale nebojí se jich. Na jídlo si už troufá v kočičí partě, dokonce, podávám-li maso, je u misky s předstihem (jako první až druhá) a bez dalšího otálení se pustí do jídla a ať si ostatní kočky počkají. Misku se snaží vyčistit úplně dočista, jak jí chutná. 
Mazlí se se mnou i s manželem, takže muž v domácnosti je vítán. Na naši Estu, fenku střední velikosti, reaguje klidně, žádná hysterie - proboha pes - se nekoná. Myslím, že v novém domově by přivítala kočičí kamarádku či kamaráda, ale není to podmínkou. Žila na vesnici, takže dům se zahradou by se jí zřejmě líbil, ale podmínkou by byla zvykací doba pouze uvnitř domu, aby se Sheila neztratila. V bytě si zvykla také dobře, takže pokud by nové majitelé nebyli od rána do večera mimo domov, Sheila by mohla být i kočkou bytovou. 
Sheila je kastrovaná a nyní i jednou očkovaná. !Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy a uhrazení adopčního poplatku!

Kontakt

737486474
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací