PITRÍSEK a KIKO z Prahy - ADOPTOVANÝ

12.08.2019 11:25 |  Našli domov |  17.10.2018 |  502x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

4/2018

Plemeno

kočka evropská

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Pytrísek (mourek) a Kiko (bíločerný) (naroz. 04/2018) nejsou sice bráškové, ale od doby, kdy byli malá koťátka nerozluční kamarádi. Oba mají velmi smutné počáteční krůčky životem. Jsou oba úžasní, hraví, přítulní a naprosto čistotní. Jsou dvakrát očkovaní. Ideální pro rodinu s klidnějšími dětmi nebo prostě pro lidi, kteří dají přednost pohledu na krásná akční koťata před televizí.

Kiko byl nalezen v lese, daleko od lidských obydlí, kam se nemohl sám dostat. Bylo zřejmé, že jej tam někdo vyhodil a přežil jen díky tomu, že se schoval do dutiny v kořenech stromu. Poblíž byly nalezeny zbytky tělíčka dalšího kotěte, jistě sourozence, které takové štěstí nemělo. Pytrísek byl zase objeven jako ustrašená kulička chlupů v šachtě (tzv. „anglický dvorek“) pod okny jedné čínské restaurace v Praze 6, kde prý, podle majitelů restaurace, žil asi tři týdny a oni mu dolů házeli jídlo. Byl tam zjara, v největších deštích, zázrak, že se neutopil. Oba byli čirým štěstím nalezeni a doneseni do útulku PSOZ Kocour Felix. Odtud se záhy oba dostali k mladému páru a vypadalo to, že mají konečně domov. Bohužel slečna si brzy uvědomila, že kočky nejsou plyšáci a že je nutné se o ně start, včetně úklidu. A přestalo ji to bavit. Alespoň se trapně nevymlouvala na alergii, jak to v takových případech bývá, ale řekla, že „už to s přítelem prostě nedávají“.

A tak se kocourci ocitli v domácím depozitu PSOZ v Bohnicích, kde nyní čekají na svoji druhou šanci na domov.

Kontakt

728 193 712
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací