ZOMBIE – MAZLIVÁ STAŘENKA - ADOPTOVANÁ

7.08.2019 11:41 |  Našli domov |  20.07.2019 |  267x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kočka

Věk

20 let

Plemeno

evropská kočka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Zombie si vysloužila své jméno opravdu tím, že je skoro zázrak, že žije, jako by byl oživlou mrtvolou. Byla nalezena, ve svých asi 20-ti letech, v děsivém stavu a naděje na její záchranu byla opravdu mizivá. Vážila půl kilogramu, byla kachektická, s onemocněním dýchacího aparátu, kýlou a vtlačeným okem do očnice, které hnisalo, v tlamičce měla poslední tři uhnilé zuby.
le zázrak se stal a Zombí je zotavena. Postupně prodělala extrakci zubů (nyní je tedy bezzubá), odstranění břišní kýly, kastraci a vyjmutí mrtvého oka. Navíc je dost možné, že prodělala v minulosti i mrtvici a kdo ví, čím vším si prošla. Na Veterinární klinice Karakal jí dávali dohromady přes dva měsíce a nyní již mohla být převezena k nám. Vyšetření krve byla již nyní v pořádku a Zombí je ošetřena proti vnějším i vnitřním parazitům a naočkovaná. Tedy zcela připravena do adopce.
Je to mazlivá, milá a moc hodná i čistotná kočička. Není náročná, jen by chtěla své stáří prožít spokojeně u někoho na klíně a vynahradit si vše špatné, co jí v životě potkalo. Vhodná pouze do bytu! Do klidného prostředí bez malých dětí. S jinými kočičkami si bez problémů rozumí, ale už potřebuje hodně času na spánek a svůj klid :-). A také měkkou stravu, kterou zvládne zbaštiti i bez zubů. Pohybuje se bez obtíží, je bdělá a dokonce i smysly jí stále slouží.Zamilovali jste se do Zombie? Pak volejte 773 791 322 - čeká na Vás.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

+420 773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací