KÁJA - Natrvalo v péči Rafael Ops

12.08.2019 20:06 |  Našli domov |  16.07.2019 |  397x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

6 let

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha

HLEDÁME INDIVIDUÁLNÍ DOČASNOU PÉČI, ZÁZRAKEM I OPRAVDOVÝ DOMOV KÁJOVI. Případně chatu nebo domek se zahradou k pronájmu nebo hodné lidi, kteří by Kájovi věnovali alespoň odpoledne na své zahradě nebo s ním strávili pár hodin venku v parku, chceme mu jakýmkoli způsobem ještě zpestřit poslední měsíce. 

NEHLEDÁME PROVIZORIUM, HLEDÁME POMOC PRO KÁJU, NAPROSTO POHODOVÉHO PEJSKA, u kterého po všech možných vyšetřením zůstala jako jediná varianta : degenerativní myelopatie. Je to onemocnění, které nelze léčit, jen prodlužovat a zkvalitňovat život.  ALE POTŘEBOVALI BYCHOM SEHNAT DOČASKU , KDE BY MOHL KÁJA TRÁVIT ČAS S ČLOVĚKEM, KDE BY MĚL MOŽNOST SI POLEŽET NA SLUNÍČKU NA ZAHRADĚ. U NÁS MUSÍ BÝT V ODDĚLENÉ MÍSTNOSTI, PROTOŽE ZBYTEK PROSTOR OBÝVÁ VÍC PEJSKŮ A ON POTŘEBUJE KLID. Z HYGIENICKÝCH DŮVODŮ MÁME VŠUDE DLAŽBU A KÁJA POTŘEBUJE NEKLOUZAVÉ PODLAHY . / máme nakoupené protiskluzové rohože / NA ZAHRADĚ MÁME PÍSKOVÉ POVRCHY, PO KTERÝCH KÁJA NEMŮŽE CHODIT, ABY SI NEODÍRAL KLOUBY. JEZDÍME S NÍM 4 X DENNĚ DO RŮZNÝCH PARKŮ, ABY MOHL CHODIT PO MĚKKÉM POVRCHU. JE MOŽNÉ, ŽE MU NEZBÝVÁ MOC ŽIVOTA. V této chvíli nikdo není schopen říci. A JÁ BYCH MU TAK STRAŠNĚ PŘÁLA, ABY JE PROŽÍVAL S NĚKÝM, KDO HO BUDE MÍT RÁD, KDE BUDE MOC TRÁVIT ČAS KOUKÁNÍM NA TV, KDE SI BUDE MOC POLOŽIT SVOJI KRÁSNOU HLAVU NĚKOMU NA KLÍN, KDE SE BUDE HŘÁT NA SLUNÍČKU A  ALESPOŇ POZOROVAT CVRKOT ZA PLOTEM. VŠE CO BUDE KÁJA POTŘEBOVAT, BUDEME HRADIT. MOC PROSÍM POMOZTE NÁM UDĚLAT ZÁZRAK. Kája je neskutečně úžasný kluk, přes všechno svoje trápení je usměvavý, miluje lidi i pejsky, tedy spíš fenky. Neštěká, nic neničí, jen zpívá a povídá, když vidí nějakou psí krásku a chce za ní :-))))..

PŘEDEM DĚKUJI.

KONTAKT: 777 292 650

email: docasnapece@centrum.cz

Projekt Hope-Naděje dočasná domácí péče

Kontakt

777 292 650
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací