MARSI hledá anděla ....

9.10.2018 16:26 |  Domova se nedočkali - R.I.P. |  2.06.2016 |  2831x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1/2012

Plemeno

Labradorský retrívr x

Město, ve kterém se zvíře nachází

Košice s možností dovozu do ČR

Marsi je povahově velmi hodný psík. Je milý, přátelský, vhodný k dětem. Nevadila by mu ani jiná zvířata v rodině, je na ně zvyklý. Má velkou radost ze života, neboť vždy tomu tak nebylo. Kvůli venčení je vhodný pouze k rodinnému domku. Při pravidelném venčení, má návyky na 70%. Do pelíšku mu dáváme podložku. Miluje plyšáky, rád se dívá na televizi. Nikdy jsme ho neslyšeli zavrčet na člověka ani na psy. Jí pěkně, všechno. Jediný "zlozvyk", který mu zůstal je, že hodně pije naráz. On se prostě vyvenčí a po venčení se postaví k misce s vodou a pije a pije. Je to pozůstatek z minulosti, když se zřejmě moc k vodě nedostal a tak pije do zásoby. Hledá svého anděla, který by chránil a miloval takového, jaký je, kterému by jeho stav nevadil, neboť on si chce užívat, žít a dělat vše jako ostatní na 100%.

 

Útulek ho zachránil jako ochrnutého pejska, zřejmě po srážce s autem. Měl zlomenou páteř na dvou místech, selhávaly mu ledviny,... Byla mu doporučena eutanázie, ale on neustále přesvědčoval všechny okolo sebe svou obrovskou chutí žít. Tak dostal šanci! A on se jí chopil všemi 4 tlapkami! Operace, vyšetření, rehabilitace,..... vše zvládl na 1.

Snaží se chodit co nejvíce, občas mu sice nožky utečou :-), ale Marsi chodí! Téměř nikdo v to nedoufal, ale všichni mu to přáli!

Kontakt

+421 911 787 706 (stačí prozvonit)
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací