Bully - I can't seem to make you mine - Veľký Meder ♥

14.05.2022 10:59 |  Senioři (od 7 let) |  27.05.2020 |  966x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

9 let

Plemeno

Pitbull teriér x kříženec 40 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder

Procházkový, výletovací, majestátný pohodář, milý, socializovaný, extrémně hravý, adaptabilní, neuvěřitelně kontaktní, veselý, učenlivý, velmi pozorný, vnímavý, inteligentní a ve správných rukách mazlivý a oddaný, v kotci klidný a tichý, venku plný života a elánu. Svým obrovským Srdcem Macík, povahou veeeeeeelmi tvrdohlavý :) ale Macík :) 

Bully miluje hračky, uzly, pískací plyšáky, přetahovací lana, pešky, nadšenec zákusu a silových sportů .... duší je pořád rozdováděným štěnětem, jen nějakým  nedopatřením v těle staršího psa, který má prostě sílu za tři :)

Bully byl pár let v kotci bez výběhu. Nikdy neskákal, vždycky tiše seděl a čekal, nikdy neprojevoval emoce a když viděl venčitele, jen házel smutná očka s nadějí, že na něj nezapomenou. Nikdo si nedokáže vzpomenout, že by ho kdy za těch 7 let v útulku slyšel štěkat.... Nebyl týraný, měl dobrého majitele ale přišel o něj. A od té doby čeká.

Není hysterický, není nevychovaný, nevšímá si cizích psů kolem plotu. Do výběhu za ním chodil i venčitel se svojí malou dcerou. Bully si s ním hrál a bylo vidět, jak obrovský je rozdíl, když tráví čas s někým, kdo bull psům rozumí a umí to s nimi. Povely je schopen učit se v řádech minut, nějaké si ještě pamatuje, za pamlsek si sedne, ale bylo by fajn pokračovat tam, kde se kdysi pro něj zastavil čas...

Bully má svůj velmi temperamentní a energický styl hry, který nemusí každý zvládnout :) Rozvášněný tank, který si přestane hrát až ve chvíli, kdy ukončíte hru Vy :) Bully co chce, to taky bude mít a tenhle styl ho baví, ale potřeboval by někoho, kdo umí psům jeho typu přirozeně vysvětlit, že může mít co bude chtít, ale musí poslouchat :) 

Jakmile za ním přijdete do kotce, musíte se naučit nandat mu obojek a připravit se na akci :) Protože jak se otevřou dveře kotce do výběhu, je z něj úplně jiný pes, lítá, běhá, blázní s hračkami a očichává každé stéblo trávy.  Pak ho vezmete ven a trošku si potrénujete svaly :) Ale i fyzicky zdatná žena to zvládne :) Jakmile už je Bully venku tak si krásně vykračuje na vodítku, ale tempo si určuje sám :)

Bully si užívá každou chvilku mimo útulek, miluje procházky, venku si hrát je to nejvíc Modré z nebe, které mu můžete dát a on touží po tom samém, tak moc by chtěl někomu patřit a s někým si hrát a užívat si venku přetahování lanem a určitě weight pulling má v seniorské kategorii jasného nového vítěze, pokud s ním začnete tohle léto trénovat :) rozumí Vám, plně zapojí oční kontakt

 

No a když je konec procházky, tak si umí Bully chytnout vodítko a prostě Vám tím říct, že se ještě nejde zpátky, že on chce být ještě venku a prostě Vás tahá do protisměru, takže pokud víte, jak zvítězit v přetahování :) pokud víte, jak mu zaměstnat hlavu, poznáte, že on rozumí víc než spousta ostatních, víte, že Vás bude milovat, že Váš gauč bude Váš v množném čísle, nemáte děti ani jiná zvířata a víte,  že 7 let čekání na Vás je až příliš na to, aby to nestálo za pár návštěv v útulku a jednu společnou cestu domů, tak napište, zavolejte a přijeďte a udělejte všechno pro to, aby měl domov.

 

Čeká na Vás 7 let a a možná, pokud mu ten domov nedáte Vy, tak už nikdo jiný v tomhle jeho životě.... Možná... 


Hledáme pro Bullyho absolutního Srdcaře, který ví, zná, rozumí a chápe vše, co je psáno i mezi řádky a daleko víc. 

 

Očkovaný, odčervený, čipovaný, kastrovaný, 40 kg fyzické váhy, 1000 kg emocí :)

Bully čeká pouhé dvě hodinky autem od Brna :)

 

 

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací