FILÍPEK - Něžný, miloučký a mazlivý maltézáček - ADOPTOVANÝ

19.07.2019 21:02 |  Našli domov |  20.05.2019 |  356x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 let

Plemeno

Maltézský psík x kříženec 5,5 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Chrást
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Jsem Filípek, krásný, jemný x maltézáčka, 10 let, 5,5 kg. Byl jsem mazlíkem, své pány jsem miloval nade vše. Bohužel v prosinci zemřeli, a tak jsem se stal bezdomovcem. Čekal jsem v azylu, nyní v dočasné péči. Takový šok už nechci nikdy zažít, stále jsem se úplně nevzpamatoval, tolik toužím zase cítit domov. Prosím, adoptujte mě.

Jsem velký mazlík. Mám rád drbání na zádíčkách, za které dostanete pořádnou pusu. Jsem takový klidný, nenáročný pejsek. Hygienické návyky mám, neničím. Na vodítku umím, netahám. V autě jsem také hodný. Nošení, koupání, utírání paciček mi nevadí. Vytírání očí, kapání uší, stříhání rád nemám, ale po nasazení košíku jsem jako beránek. Mohu mít psí i kočičí kamarády. V dočasné péči jich mám šest. Jsem s nimi bez jediného konfliktu. Jsem vhodný pouze dovnitř, i do bytu, ke starším lidem, velkým dětem.

Nejspíš hůře slyším, ale to mi v ničem nevadí. Jsem kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, po revizi chrupu – zbyly mi 4 zoubky, přeočkování mě čeká. Krevní testy mám v pořádku. Beru léky na srdičko (Vetmedin a Furon), stojí 450 Kč/měsíc. V nožkách mám artrózu, užívám tedy Alavis, který na mou váhu vyjde pár korun měsíčně. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek.

Kontakt

776666258
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací