BAKOUŠEK - ADOPTOVANÝ

18.08.2019 13:13 |  Našli domov |  20.05.2019 |  339x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

10 let

Plemeno

menší kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Čáslav
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
"Rád bych vám pověděl, jak moc toužím najít spřízněnou duši, jak moc bych rád měl svůj vlastní pelíšek a hodnou paničku, která by mě vzala domů. Vím, že nás starších voříšků jsou tisíce a tisíce a všichni chcete štěňátka a roztomilé chlupaté kuličky do dlaně, jenže já jsem si nevybral zůstat v 10ti letech sám a opuštěný. Víte, vy lidi jste někdy divný. Pořídíte si nás a když vás nejvíc potřebujeme, necháte nás někde a ani se nezastydíte... Jmenuji se Bak, ale teta mi říká Bakoušek, přijel jsem z útulku a jsem originální ušatý malý kluk. Bude mi kolem 10 ti let a vůbec nepatřím do starého železa. Energie i chuti mám jak zamlada a vůbec, jsem moc hodný i aktivní menší voříšek, co by rád ještě domů, najdete mě tady, že jo ? váš Bak "
Bak k nám přijel z útulku, kde naštěstí nebyl dlouho, ale určitě musel bydlet někde s lidmi doma, protože je to moc hodný a poslušný pejsek, zvyklý na doma. Je to menší chlapeček, váží 12 kilo a miluje přítomnost páníčků, doma je vzorný a nic neničí. Je čistotný, rád leží na gauči a nechá se drbat, je mazlivý, vděčný za každé pohlazení a pozornost. Krásně chodí na vodítku, má rád procházky, šmejdění po zahrádce, poslechne i na volno na přivolání. S pejsky v dočasce nemá žádný problém, může být i jako kamarád k dalším pejskům, bude mít rád společnost. Bakoušek je přátelské stvoření, klidný a milý pejsek, ideálně bude dělat společnost staršímu člověku, se kterým bude věrně lenošit doma, stejně jako uvítá zahrádku a procházky, kde ho všechno zajímá. Hledáme pro něj laskavou milující rodinku, majitele vlídné, pohodové, k malým divokým dětem se nehodí.
Bak je odčervený, čipovaný, kastrovaný s ošetřeným zubním kamenem a očkovaný. Do adopce pujde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, Dočasky De De z.s. Čáslav. Info o vás pište na mail: dipu@seznam.cz, nebo tel 602 259 705. Návštěva možná po dohodě s Martou v dočasce.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací