JONÁŠ - ADOPTOVANÝ

6.08.2018 09:33 |  Našli domov |  7.07.2018 |  463x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

8 let

Plemeno

Pudl x Jorkšírský teriér 7 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Jonáš je přátelské a nekonfliktní povahy, ke všem pejskům i fenkám submisivní stvoření, které se nejraději mazlí a odpočívá ve vaší blízkosti, není to žádný sprinter, je klidný a pohodový. Má rád procházky i lenošení, je nenáročný a velice přítulný a hodný. Doma se naučil čistotnosti, zvládá vodítko, nic neničí a zbytečně neštěká. Jonášek je vhodný pro starší milující majitele, kteří ho budou opečovávat a hladit, se kterými si užije krásné a klidné stáří v harmonickém a vlídném prostředí, ať již v bytě, či v domku se zahradou. Psí kamarád nevadí, může být i jedináček, k dětem pouze větším a hodným, má rád svůj klid. Jonáš je odčervený, čipovaný, očkovaný, kastrovaný, s ošetřením zubního kamene a normálními krevními testy. Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

"Přemýšlím, co vás lidi vede k tomu, na starší kolínka, nás zradit. Jsme malí, bezbranní a závislí na vás a přesto nám to děláte. I já jsem takový a také jsem právě bez své paničky. Jsem Jonášek pudlomíšenec a bude mi něo kolem 8 - 9 let. Ze všeho jsem byl nejdřív trochu smutný a zmatený, ale poznal jsem své dočasné páníčky a získal znovu naději, že se ještě budu mít jako král. Je ze mě veselý a hodňoučký mazlíček, zase mám radost a užívám si pohlazení a drbáníčko, zase na mě někomu záleží. Jsem úplně nenáročný andílek, o váze 7,5 kilíček a ostatní pejsky mám rád, nevadí mi vůbec nikdo. Rád se proběhnu po zahrádce nebo při příjemné procházce a pak šup, zase k někomu vlídnému na klín nebo mu hřát záda. Nejsel žádný přeborník v dovednostech, ani nevyhraju maraton, ovšem vděčnější sluníčko najdete jen těžko a tak doufám, že si pro takovýho hodnýho šmudlu, jako jsem já, brzy někdo laskavý přijede, váš Jonášek."

Dočasky De De z.s., Praha.  Návštěva možná v dočasné péči po tel. domluvě, Info o vás pište na  mail : dipu@seznam.cz, nebo tel 60229705.

Kontakt

602259705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací