SEBÍK

28.11.2017 10:46 |  Senioři (od 7 let) |  28.11.2017 |  2448x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

7-8

Plemeno

kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brno Kohoutovice
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
NĚCO MÁLO O SEBÍKOVI V KOSTCE: Sebík má cca 7 kilo a 8 let. Je mazlivý, stále aktivní, trošku bázlivý a žil s důchodci, takže by se musel naučit čekat doma delší dobu sám, nebo být s někým, kdo s ním bude častěji. Je velmi mazlivý a vděčný. Má hygienické návyky v bytě. Má rád lidi a děti, fenečky. Kočky a pejsky moc nemusí, ale věřím že s trochou výchovy by to šlo, jen se tomu nikdo nevěnoval.Není rozený dominátor, spíš se bojí tak startuje.Je ve svém středním věku zdravý, jen má už mnoho let malou kílu, která mu nijak nevadí a vetrinář potvrdil, že se nemusí řešit, jen sledovat. Ven nosí kabátek, kvůli prochlazení moč. měchýře (jednou byl léčen na zánět). Žere ochotně granulky Brit s konzervou :-) Není kastrovaný.
POVAHA: Bázlivý, vděčný a vyžadující časté mazlení. Je pořád aktivní a veselý, potřeboval by více procházek a občas "vytahat za uši", když chce štěkat po psech. Pán kterému zůstal po smrti paničky to ve svém vysokém věku nezvládá. Je velmi vděčný za cokoli, prootže v životě štěstí moc neměl. Doma nic neničí, nepočůrává se, ale štěkne když něco slyší za dveřmi (není zvyklý být sám celou prac. dobu).
OSUD: Pejsek se smutným osudem.. 6 let žil s bezdomovci na Bruntálsku ve smečce dalších 5ti sourozenců, odkud se mu podařilo odejít přes dočasku do nového domova... Bohužel, po roce a půl  nová panička, na kterou si tak zvykl náhle zemřela, rodina se o něj nemůže postarat a Sebík nemá kam jít, hrozí mu útulek, kde by těžko se svým malým vzrůstem a pochroumanou dušičkou přežil.. Je to neskutečně milý, mazlivý, hodný a vděčný (i když trochu bojácný) pes. Dobře vychází s lidmi (vč. malých dětí) a fenkami, psy a kočky nemusí, ale vhodným vedením by se jistě naučil vyjít i s nimi.. Bylo by dobré, aby našel domov, kde nebude zůstávat dlouho sám (poslední dva roky žil s důchodci), ale naučil by se i počkat. V jeho věku a s jeho zkušenostmi hledá Sebík trpělivého pána, který má se psy aspoň základní zkušenost a nevzdá se při prvotních překážkách, aby v novém domově mohl zůstat natrvalo..Dočaska by mu už neprospěla, už tak má v hlavičce guláš. Prosíme moc za něj, aby neskončil opět špatně.To už si opravdu nezaslouží. 

Kontakt

+420773222171
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací