Aktuální nabídka malých i velkých pejsků všech barev a povah...
Pokud si nevyberete, napište nám svoje představy o budoucím psím kamarádovi včetně informací o sobě a svých možnostech - najdeme Vám toho pravého!

Než se ale rozhodnete definitivně, podívejte se, prosím, na tuto "psí modlitbu": video zde

 
Psi Feny
Štěňata (2-8 měsíců) Štěňata (2-8 měsíců)
Mladí (9-35 měsíců) Mladé (9-35 měsíců)
Dospělí (3-7 let) Dospělé (3-7 let)
Senioři (od 7 let) Seniorky (od 7 let)
Týraní a handicapovaní Týrané a handicapované
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

skvelý Markus hľadá nový domov - ADOPTOVANÝ

1.06.2023 10:04 |  SMAZAT |  22.01.2020 |  1009x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2 roky

Plemeno

križenec labradora

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder
Pohlavie / Geschlecht: samec / rude Narodený(á) / Geboren: cca apríl 2017 Rasa / Rasse: kríženec Výška / Größe: 46 cm Váha / Gewicht: 22kg Marcus prišiel do útulku z Lehníc, pravdepodobne v živote nezažil veľa dobrého, krčil sa pri každom pohybe a poddával sa už pri hlasnejšom slove :/ Marcus ale nezanevrel na človeka, napriek všetkému miluje ľudí :) Najradšej by sa túlil od rána do večera. Je to super verný kamarát. Na vodítku si dáva mojkacie prestávky ale vo výbehu, na voľno, lieta ako šarkan. 
Pri správnom vedení je kamarát so psíkmi aj fenkami. Marcus je nekonfliktný, priateľský, spoločenský mladúch, ktorý sa určite rýchlo a rád doučí všetko zameškané. Je vhodný do aktívnejšej rodiny, ktorá bude mať dostatok času na neho a v ktorej bude plnohodnotným členom. Ideálne by sa mu bývalo pri rodinnom dome, ale potrebuje mať celoročný prístup k svojej rodine. Nie je vhodný na stráženie. Ak by sa mal adoptovať do bytu, bude mu treba zabezpečiť ozaj dostatok pohybu, prípadne rôzne aktivity. 
Marcus čaká na svoju druhú šancu od marca 2019, je odčervený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. V prípade záujmu o adopciu píšte na dogazyl@azet.sk alebo volajte Soničke na 0903702132.

Kontakt

+421903702132
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • Chlpatý jemný Leo na adopciu

    Štěňata (2-8 měsíců), Pes, cca 5 mesiacov

     Chlpatý LEO hľadá rozprávkový domov 
  • BAI

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    BAI, pes, nar. cca február 2022, cca 45cm, cca 16kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Nádherný, snehobiely BAI sa našiel potulovať v neďalekej obci. Niekoľko dní sa túlal ulicami, kým sa ho podarilo odchytiť. Nevieme odkiaľ je, ale bol v tak psychicky zlom stave, že nás to veľmi zasiahlo. Žiadna radosť v očiach, len "robte si so mnou čo chcete". Dokonca sme sa báli či nie je chorý, tak smutného psíka sme naozaj dlho nevideli. Po tele mal kopec bodliakov a ešte viac bĺch a hlavne kliešte, ktoré si rozškrabával do krvi. Jeho život pekný nebol. No u nás sa z neho stal veselý a spokojný psík. A teraz už len dokončiť čo najlepšie jeho cestu za domovom.
  • BJÖRN

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    BJÖRN, pes, nar. cca september 2023, cca 48cm, cca 20kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, odroda: huskyoid Tento prekrásny sniehobiely medvedík sa k nám dostal z neďalekej obce, kde sa niekoľko dní potuloval. Aká bola ich minulosť sa málokedy dozvieme. No pre ich budúcnosť urobíme všetko, čo je v našich silách. Preto pre nich hľadáme tie najlepšie domovy, ktoré si tak veľmi zaslúžia.
  • NIJA

    Dospělé (3-7 let), Fena, 1-5 rokov

    NIJA, fenka, nar. cca február 2021, cca 45cm, cca 18kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Nija sa našla potulovať neďaleko jednej obce. Vraj sa tam túlala už niekoľko týždňov. Je s ňou spojený smutný príbeh. Podľa dostupných informácií tam bola aj s 3 šteniatkami (nevieme, či ich nebolo aj viac). Jedno zrazilo auto, jedno si niekto zobral (a ju tam nechal) a posledné šteniatko sa našlo mŕtve v tráve, kde sa k nemu stále Nija vracala. Ležala pri svojom mŕtvom šteniatku. Táto nádherná psia dáma našla napokon u nás bezpečie a veríme, že na ten správny domov dlho čakať nebude.
  • GIZMO

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    GIZMO, pes, nar. cca marec 2023, cca do 40cm, cca 11kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Roztomilý Gizmo nezačal svoj život pekne. Ako šteniatko bol vyhodený z auta. No ani pomoc, ktorá mu prišla, nebola skutočnou pomocou. Skončil uviazaný na reťazi, bez možnosti pohybu, voľnosti. Takto rástol a všetko sledoval len od svojej búdy. Až kým už nezačal zavadzať a rozhodli sa ho odstreliť. Gizmo mal však šťastie. Tentokrát prišla tá správna, dobrá pomoc a tak napokon prišiel do nášho útulku. A tu čaká už na to posledné. Tú najlepšiu rodinu.

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací