BOBI - jemný hravý mazlík - ADOPTOVANÝ

5.05.2019 11:22 |  Našli domov |  13.04.2019 |  1090x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

8-9 měsíců

Plemeno

mix retrívr x špic

Město, ve kterém se zvíře nachází

Lúčenec
Bobi je krásný a veselý odrostlý štěník aktivní učenlivé povahy, dokáže se neúnavně mazlit a tvářit se naprosto líbezně, ale i vyvádět štěněcí lotroviny. :) Hledá se pro něj panička či rodinka, ve které se mu budou věnovat, budou ho vychovávat i s ním skotačit. :-) Miluje lidi, je vhodný k větším (vychovaným) dětem, k ostatním psům je přátelský, nekonfliktní. Zatím neumí na vodítku a z obavy před hladem si stráží svou misku, ale vše se v klidné a rozumné domácnosti rychle doučí, je to bystrý a vnímavý kluk. Ideální umístění je k domku se zahrádkou s přístupem dovnitř.
Bobi je mladý asi 9mesačný psík kríženca, ktorý sa pritulal k hotelu. Nik ho nehľadal... Je to obrovský maznoš, miluje hladkanie, aj ked spočiatku sa trochu bojí, najmä chlapov a tiež prudších pohybov. Ale na dobré si rýchlo zvykne. Je znášanlivý so psami aj fenami, podriadi sa, len pri krmeni si stráži svoju misku pred inym psom. Bobi je vzrastovo pod kolená, má tak 10-12kg, vyzerá ako zmenšenina x retrivera so špicom...Je to ešte odrastené šteňa, takže rád vystrája, hrá sa, hryzie veci, potrebuje pána, ktorý ho usmerní a vychová ho, ale je to mudry pes, rýchlo sa učí. Bol by asi vhodnejší k domu, ak ma možnosť vyberu radšej je vonku ako vo vnutri, ale zvykol by si možno aj na byt. Treba popracovať na chôdzi na vodítku, bojí sa ho, takže na ňom iba stuhne. Bobi je ošetrený proti parazitom, bude vakcinovaný, kastrovaný. Hľadá si milujuci domov.
Kouzelný Bobi je dokonalý parťák do nepohody, čeká na vás v dočasné péči v rodině v Lučenci (SK), přiblížení na západ je možné. Hledá se pro něj člověk, který se ho nikdy v nouzi nezbaví a bude pro něj tím pravým „nejlepším přítelem psa“. :-) 

Kontakt

+421907504489 Michaela
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací