Aktuální nabídka malých i velkých pejsků všech barev a povah...
Pokud si nevyberete, napište nám svoje představy o budoucím psím kamarádovi včetně informací o sobě a svých možnostech - najdeme Vám toho pravého!

Než se ale rozhodnete definitivně, podívejte se, prosím, na tuto "psí modlitbu": video zde

 
Psi Feny
Štěňata (2-8 měsíců) Štěňata (2-8 měsíců)
Mladí (9-35 měsíců) Mladé (9-35 měsíců)
Dospělí (3-7 let) Dospělé (3-7 let)
Senioři (od 7 let) Seniorky (od 7 let)
Týraní a handicapovaní Týrané a handicapované
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

Pejsek Bady hledá domov

25.03.2019 21:09 |  SMAZAT |  14.03.2019 |  574x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

2

Plemeno

bígl

Město, ve kterém se zvíře nachází

Mokré Lazce
Bady je mladý veselý psík. Miluje lidi, miluje ostatní pejsky i fenky. S nikým nemá problém. Bady je plný energie a hodil by se k mladým lidem. Hodí se i k dětem. Bady nikomu neublíží. Je potřeba počítat s jeho hravostí. Není zvyklý být v bytě. Žil bohužel venku. Čistotnost doma se již naučil, ale rozhodně si nenechá ujt příležitost si pohrát a rozkousat jako štěně co v bytě najde zajímavého. Kdyby s ním byl někdo doma a učil ho, co smí a co nesmí, tak by to zvládl ten byt bez úhony., Má rád míčky a bude vděčný jak za dlouhé procházky, tak za jakýkoli výcvik, prostě společná činnost s jeho rodinou s jeho člověkem bude TO, co bude rozhodně vyhledávat. Bady by zvládl být i venku na zahradě u domu, třeba než se jeho rodina vrátí z práce. Pokud tam bude mít zateplené místečko, kam si zalézt, když bude škaredě. Ale není to pes na celoroční a neustálý pobyt venku, chce být se svými lidmi, když jsou doma. 
Bady - 2 roky, kastrovaný, očkovaný, čipovaný, odčervený.Bady čeká na svůj nový domov v Mokrých Lazcích (mezi Opavou a Ostravou). 
Zájemci o adopci pište si o adopční dotazník na docasnapece@seznam.czAdopční poplatek 1, 000 Kč.

Kontakt

608870080
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • BRENDA

    Seniorky (od 7 let), Fena, 9 let

    Moje jméno je Brenda a jsem 9letá kouzelná, úžasná kříženka pudla. Před lety si mě vzali staří lidé z útulku a poslední roky díky svému stáří, žádnou péči o pejska nezvládali. Než jsem odjela k tetě do dočasky, nechodila jsem vůbec ven, majitelé mě také omezovali v pití, abych doma nečůrala. Řeknu vám, že teď jsem zase spokojená, šťastná holka, co si užívá života plnými doušky a ráda budu dělat milou společnost hodným a laskavým lidem. Jsem veselá, aktovní a stále velmi čiperná holčička, miluju lidi a také jsem velký mazel. Moc ráda chodím na procházky a užívám si dovádění na zahradě, miluju hračky a stále si nějakou s sebou nosím. S pejsky jsem nekonfliktní, venku si jich nevšímám, doma by mi psí společnost nevadila, pokud mě nebude přehnaně otravovat. Svého páníčka si velmi rychle oblíbím a zamiluji, následuji ho na každém kroku a po jeho boku půjdu ráda až na kraj světa. Jsem úžasná, poslušná, velmi společenská holčička, kterou si každý zamiluje, jsem moc milá, hodná a moc ráda bych našla prima rodinku, se kterou spokojeně strávím zbytek života, Vaše Brenda."
  • DEXÍK

    Dospělí (3-7 let), Pes, 5 - 6 let

    Jmenuji se Dexík a před pár týdny se mi změnil svět. Sice teď už vím, že k lepšímu, ale zpočátku jsem si trochu posmutnil. Bude mi kolem 5 - 6 let a k tetě do dočasky jsem přijel od svých páníčků, kterým se život trochu vymkl z rukou. Jsem střapatý fešák, menšího vzrůstu, vážím 9 kilo a teta říká, že se ze mě vyklubal úžasnej pes. První dny jsem byl trochu zaraženej, přecej domov neztrácím každý den... Už jsem zase ten veselej a pohodovej kluk, co miluje všechny lidi, moc rád se mazlím a jsem na blízku svým páníčkům. Rychle se učím novým dovednostem a povelům, jsem moc chytrý a šikovný pejsek. Hezky chodím na vodítku, naučil jsem se cestovat a umím se slušně chovat, abych mohl své páníčky všude doprovázet. S pejsky ani fenkami nemám žádný problém, takže by mi doma psí společnost určutě nevadila. Hledám své nové majitele, se srdcem na dlani, kteří si mě zamilují, zahrnou mě láskou a se kterými strávím pohodový život. váš Dexík."
  • RONY

    Senioři (od 7 let), Pes, 8 let

    " Jmenuji se Rony a jsem asi 8 letý bíglí chlapeček. Svoje jméno jsem dostal až u tety v dočasce, protože jsem zřejmě nikdy žádné neměl a také jsem nikdy nepoznal pravý milující domov. Přijel jsem z nehezkého místa, kde jsem se neměl dobře, nepoznal jsem nikdy lásku člověka ani měkký pohodlný pelíšek. Navzdory všemu jsem nejhodnější kluk pod sluncem, s milou, nekonfliktní a submisivní povahou. Zpočátku jsem byl velmi bázlivý a všeho jsem se lekal, hezky jsem si ale zvykl na bydlení doma, na gauč a především na blízkost svého člověka. Jsem stále velmi aktivní, miluju procházky a dlouhé výlety, venku me všechno zajímá a jako správný bígl, s čumákem u země, všechno podrobně očuchávám a zkoumám. Piluju ještě hygienu i správnou socializaci, ale s laskavými a vlídnými páníčky, brzy jistě všechno zvládnu. S pejsky jsem zcela nekonfliktní a byl bych moc rád doma za psí kamarádku, která by pro mě byla oporou a se kterou by pro mě bylo všechno lehčí. Jsem velký dobrák se srdcem otevřeným pro milé, hodné páníčky, kteří mě zahrnou láskou a vlídným zacházením. Váš Rony."
  • KIMI

    Dospělí (3-7 let), Pes, 6 let

    "Moje jméno je Kim a jsem 6 letý kluk, představitel plemene shitzu. Do nedávna jsem žil ve své rodině, která mě a mého psího kámoše, vyšoupla z domova. Museli jsme pryč kvůli lidským mláďatům, která do rodiny přišly. Jel jsem dlouhou cestu do Prahy k tetě, zrazený, nervozní, nechápal jsem, co se stalo a proč nemůžu zůstat doma, kde to mám rád. Zpočátku jsem byl dost nešťastný a nechtěl jsem se moc přizpůsobit, ale na nové prostředí a režim už si hezky zvykám. Hezky chodím na vodítku, doma jsem už natrenoval hygienu a přijdu si také rád pro pomazlení, i když první dny jsem spíš trucoval. Moji předchozí majitelé mě toho moc neučili a tak v některých situacích, nevím, jak se správně chovat, byl jsem zvyklý dělat si, co chci, u tety se pomalu učím, co se smí a co ne. S fenkami jsem moc rád, ale na ostatní psí kluky dělám ramena, takže bych byl raději jedináček, nebo měl doma nějakou pohodovou psí kámošku. Rád bych našel novou rodinku, pravé psí pejskaře, kteří mě zahrnou láskou, ale zárověň mě povedou správným směrem, aby byl ze mě pohodový vychovaný kluk. Váš Kimi."
  • MONTY

    Dospělé (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    MONTY, pes, nar. cca február 2021, cca 37cm, cca 12kg, dátum prijatia: február 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Veľmi smutný príbeh má za sebou tento malý večerníček. A kto vie čo všetko o jeho živote ešte nevieme. Zrazilo ho auto pri osade. Nechalo ho tak... veď však obyčajný osadník. No našťastie to všetkým jedno nebolo a dostalo sa mu pomoci. Skoro zomrel, ale vďaka okamžitej pomoci sa to nestalo. Monty začal svoj nový, lepší život. Rana na bruchu však bol len jeden problém. Monty aj kríval. Prv sa myslelo, že je to pre autonehodu. Až pri operácií sa zistilo, že je jeho zranenie už staršie a že bohužiaľ sa už tomu pomôcť nedá.

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací