APOLLO - ADOPTOVANÝ

12.03.2018 18:56 |  Našli domov |  12.05.2017 |  1130x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1,5 roku

Plemeno

Americký stafordšírský teriér x

Město, ve kterém se zvíře nachází

Holovousy u Hořic

Temperament a živelnost v kombinaci s nedostatečným soustředěním a chybějící poslušností udělaly své. Proto jsme se rozhodli jej umístit na intenzivní výcvik ke zkušenému cvičiteli Honzovi Musilovi do Chlumu u Hořic. S Honzou jsme se domluvili na tom, že potrénuje základní poslušnost, udržení pozornosti a socializaci s ostatními pejsky. Jsme předběžně domluveni na cca 2 měsících intenzivního tréninku. Po prvním týdnu jsme společně konzultovali Apollovi pokroky a vývoj situace. 

Na to jak s ním pracovat dostanou budoucí páníčci návod a proto je nutné počítat s tím, že jej budete muset alespoň 2x, ideálně 3x navštívit a absolvovat s Honzou lekce výcviku a přístupu k Apollovi tak, abyste věděli jak na to a s Apollem vás pak čekaly jen příjemné okamžiky a nic vás nezaskočilo:-). Nový páníček by se měl připravit na to, že Apollovi bude muset věnovat dostatek času na vybytí jeho fyzické energie i zaměstnání hlavy. Stejně tak na dodržování a vyžadování základní poslušnosti. Není to pejsek, kterého můžete nechat jen tak a pouze se s ním mazlit. Je třeba s ním pracovat tak, aby jeho energie byla klidná:-). Budete v něm mít jistotu vůči lidem, je vhodný k dětem....prostě rodinný typ. Ale také divoch, který umí vyskočit do stropu, udělat otočku a zase zpátky. Proto je nutné jeho energii usměrňovat a dát mu prostor jí směřovat vhodným směrem...ale směrem ven:-). 

Není vhodný ke kočkám. pokud máte pejsky, tak fenky jsou OK a v rámci vlastní smečky lze socializovat i vaším pejskem (neměl by být ale stejné aktivní a temperamentní povahy). Na psy, které budete potkávat venku na vodítku určitě na první dobrou kamarádský nebude, ale záleží hlavně na vašem přístupu a času který mu budete se socializací věnovat a i na tomhle se dá pracovat. Nicméně je nutné brát v potaz to, že začíná dospívat a tyto plemena mají sníženou snášenlivost s cizími psy mimo vlastní smečku a jsou ostražití pokud jsou na vodítku. Páníčci musí počítat i s tím, že běžná výška plotu není pro Apolla žádnou výzvou.

APOLLO - momentálně absolvuje výcvik poslušnosti, pozornosti a socializace u Honzy Musila v Holovousech u Hořic.
Zájemci s otázkami ohledně povahy a chování Apolla se můžou obracet přímo na něj na tel.: 777 895 626.

Kontakt

777 895 626
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací