Kalo z SOS Psíky ♥ - SÚRNY PRÍPAD

17.04.2018 09:27 |  Mladí (9-35 měsíců) |  1.09.2016 |  1715x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1,5 roka

Plemeno

x jazvečík

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bardejov
Kalo je nesmierne výnimočný psík malého vzrastu, kríženec jazvečíka, ktorý si zatiaľ v živote neprežil veľa dobrého. Žije v osade, kde trpí hladom a vážnymi kožnými problémami, ktoré sa všetkými silami snažíme liečiť, ale Kalko potrebuje pravidelné kúpele v špeciálnom roztoku, čisté prostredie a veľa lásky, preto ide o veľmi súrny prípad. Kalko má 1,5 roka a váži približne 7 kg. Má veľmi priateľskú povahu, aj napriek častým bitkám má ľudí rád a je nesmierne vďačný za každé pohladenie. Spočiatku bol veľmi bojazlivý a utekal a krčil sa pred každým pohybom, robí však veľké pokroky a pri dostatku lásky, starostlivosti a trpezlivosti z neho bude ten najlepší psí spoločník. Pre Kalka hľadáme trpezlivého a milujúceho majiteľa, ktorý mu pomôže vyliečiť sa po fyzickej, ale hlavne po psychickej stránke a ukáže mu, že ľudia nemusia byť len krutí. 
Kalko momentálne žije v otrasných podmienkach cigánskej osady. Je bojazlivý, ale ľudí má rád a netrpezlivo čaká na svoju novú milujúcu rodinku, ktorá mu dá všetko, čo tento výnimočný psík potrebuje.
Ak Vás Kalkova výnimočná osobnosť očarila a máte záujem pomôcť mu ponukou dočasnej opatere alebo ideálne trvalého domova, neváhajte a napíšte na email sospsiky@gmail.com. Kalko sa Vás už nemôže dočkať!

Kontakt

+421902105101
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací