Hassan

28.08.2023 14:06 |  Dospělí (3-7 let) |  17.10.2022 |  153x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

7 rokov

Plemeno

Belgický ovčiak - kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bardejov
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Hassan je kríženec belgického ovčiaka. Od mala žil v osade, kde bol týraný hladom a nedostatkom pohybu, až kým ho nakoniec nezrazilo auto, ktoré mu spôsobilo zlomeninu bedrového kĺbu. Hassanko mal tak šťastie v nešťastí, dostal k nám a dnes je v perfektnej forme. Pobyt v koterci však znáša zle, potrebuje veľa fyzickej aktivity a tiež psychicky zamestnať, len vtedy je spokojný a poslušný - typická malina. Je tak mimoriadne vhodný na šport a výcvik, bude z neho skvelý parťák pre aktívneho psíčkara. Navyše i svoj domov bude s láskou strážiť. S fenkami sa Hassan znáša dobre a ani so psami väčšinou nemá problém. Hassanko sa veľmi bojí búrok a ohňostrojov, vtedy sa potrebuje ukryť a prečkať to hrôzostrašné burácanie. Preto je celoročný prístup a pelech samozrejmosťou. Hassanko už veľmi dlho čaká na svoj domov. Najradšej by doňho išiel s kamátkou Samanthou. Radi podáme bližsie info. 
Pohlavie: pes (kastrovaný); rok narodenia: 2015; váha: 20 kg. 
Odber a adopcia psíka sa uskutočňuje výhradne osobne v Bardejove (Slovensko). V prípade potreby máme k dispozícii ponuku ubytovania pre naše rodiny a psíkov.

Kontakt

Prosíme, uprednostnite e-mailovú komunikáciu.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací