Eliot - My Darling Napoleon - Veľký Meder ♥

14.05.2022 13:30 |  Dospělí (3-7 let) |  29.04.2020 |  837x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5 a 3/4 roku

Plemeno

Tuleň tulivý - kratšia vyššia verzia :)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder

Usměvavý, lidi milující pohodář, geniálně výjimečný, velmi kontaktní, přátelský, něžný, milý, výletovací, mazlivý, lepivě-tulivý. S každým kamarád za vteřinu, s piškotem v ruce ještě rychleji :)

Odvážný, statečný, veselý, zábavný, energický, oddaný, věrný, rozkošný malý dlouhý generál se silou býka :) Všude chce být okamžitě a ihned, všechno ho zajímá, všechno chce vidět a jeho specializací je podrobné studium trávy, centimetr po centimetru. Z nose work by rád obhájil doktorát. Závěrečnou práci na téma "hledání zlata nebo lanýžů ve volné přírodě" si ale kvůli nemožnosti soustředit se na studium v útulku prý bude připravovat až doma :)

 

Než přišel do útulku, to mu bylo 9 měsíců, tak mu smečka všelijakých psů a fen vůbec nevadila. Ale pak si řekl, že prostě takhle ne, s nima nebude, chce pryč, jenže, sám odejít nemůže, takže čeká doteď. A protože má svojí hrdost, tak jen tak ze dne na den neotočí :) To až jedině doma, až v parku potká sympatickou fenku, nahodí zase svůj úsměv a mo-----žná si půjde hrát. No ale stejně všem říká už pět let, že to je hlavně ON o koho tady jde a hlavně ta lidská smečka, to je to, co chce ON, takže takhle by to mělo stačit a pak budou všichni přešťastní :) protože on chce všechny lidi milovat sám a nechat se od nich rozmazlovat a chce, aby se každý u něj na procházce zastavil a hladil si ho a hrál si s ním. Co se genetiky týče, vzhledově se na to připravil více než by postačovalo i z poloviny, je velmi pravděpodobné, že při pohledu na něj budou zastavovat i kolemjedoucí auta :-D

Eliot jako správný Napoleon chce být hlavně zbožňován a milován a podnikat nespočet zajímavých výprav mimo domov :) Víc ho nezajímá, Láska a výlety a pozornost směrem k němu stačí :)

 

Hledáme pro něj rodinu, která si vždycky přála psa, ale ne tak úplně obyčejného psa a vlastně ne úplně psa :-D no prostě buď jste se už zamilovali a už hledáte kontakty nebo Vám minimálně vykouzlil úsměv na tváři a posíláte jeho inzerát dál, blíže jeho nové rodině, která o něm zatím ještě neví... ale možná díky Vám se brzo dozví :)

 

Očkovaný, odčervený, čipovaný, kastrovaný, 20 kg.

Eliot se sbaleným kufříčkem čeká pouhé dvě hodinky od Brna :)

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací