Rocky

7.03.2020 11:31 |  Dospělí (3-7 let) |  12.12.2019 |  762x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

3 roky

Plemeno

Kříženec staforda

Město, ve kterém se zvíře nachází

Buštěhrad
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Rocky je tři roky starý kříženec stafforda, kastrovaný. Je přátelský a divoký, hledá šikovného páníčka, který pracuje se psy pozitivní motivací. Základy má a rád se učí.Je to hodný hafan, jen potřebuje nastavit pravidla a napravit pošlapané sebevědomí, aby se naučil být více v klidu a nebál se.U Rockyho je to příběh jako každý druhý :(. Dostával povely přísně, nebyl řádně socializovaný a nikdo s ním správně nepracoval. Je tedy nyní trochu nejistý a nemá rád nátlak. Je hodný a má základy, ale bývá majetnický a nemá rád rázné povely a přístup, to se pak i ohradí vůči "zlosynovi", který na něj tlačí.V útulku s ním problémy nejsou. Jenom to chce na něj klidně, pozitivně a pak je moc šikovný, byť trochu neotesaný.
Není socializovaný, zvyklý na jiná zvířata a občas se mu nelíbí jisté situace ani lidé. Potřebuje klidně poznávat nové věci, aby se nebál, byl si jistější a neměl potřebu zastrašovat neznámé.Venku je se psy většinou kámoš, ale doma by to u něj nešlo. Musí se správně seznamovat s pejsky a socializovat.Nehodí se k jiným zvířatům, které nezná, ani dětem či starým lidem.Vhodný do bytu i na zahradu s přístupem do tepla.
    Pro více informací prosím volejte mezi 10. a 15. hodinou! :)

Kontakt

739 433 776 na ošetřovatele
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací