Alp - ADOPTOVANÝ

23.09.2019 15:22 |  Našli domov |  3.02.2019 |  277x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

4 roky

Plemeno

Kříženec ohaře

Město, ve kterém se zvíře nachází

Buštěhrad
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Alp je unikátní černý kříženec rhodéského ridgebacka s ohařem a labradorem. Je atletické postavy a vypadá hodně jako černý ridgeback, což je opravdu rarita. Narozený byl v roce 2015, dnes jsou mu tedy čtyři roky.Alpík je energický, veselý a přátelský pes. Je to neohrabané trdlo, které nechápe, že už je z něj velký kluk a jakou má sílu. Z radosti a lásky k lidem skáče, strká a okusuje. Občas nemá ten správný cit a trochu zabere, ale je to pro něj vše v rámci hry, bez zlého úmyslu. Proto je ale třeba počítat s tím, že malé děti nejsou pro něj vhodní kámoši. On by je měl moc rád, ale s jeho divokou povahou, by to nebyla dobrá kombinace a mohl by jim nechtě ublížit. 
Velice rád pracuje po boku svého pána a zajímají ho všechny sporty a možné aktivity. Základní poslušnost ovládá, ale rád zkouší, zda si může dovolit neposlechnout. Proto je třeba ho vést velmi důsledně a bez rozmazlování. Nicméně za pamlsek a míček udělá tenhle prdloň úplně cokoli :D.Alp je velký mazel, vhodný do velkého bytu i na zahradu se spaním v teple. Vhodný by byl až k větším dětem, které unesou nápor jeho lásky. Není však vhodný k jiným zvířatům, je to lovec. Pod zkušenou rukou je schopný snášet alespoň fenky, ale jiné psy rád nemá. Je to jednoznačně pes pro velmi aktivní lidi, kteří mu dopřejí hromadu pohybu, výletů, zábavy a kteří chtějí se svým psem trávit hodně času a ideálně i sportovat.
  Pro více informací prosím volejte mezi 10. a 15. hodinou! :)

Kontakt

739 433 776 na ošetřovatele
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací