Lakino ADOPTOVANÝ - ADOPTOVANÝ

30.07.2019 13:48 |  Našli domov |  22.10.2018 |  481x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

3-4 roky

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Námestovo
Lakino je malý psík pod kolená. Spočiatku je bojazlivý. Príde na zavolanie a dá sa pohladiť, ale krčí sa pri tom. Lakino sa nachádza v dočaske v byte, má hygienické návyky, na vodítku chodí bez problémov. Má rád svoj kľud, s druhými psíkmi vychádza individuálne. Nie je agresívny, ale keď si s niektorým psíkom nesadne, vrrčí. Je to ideálny parťák pre starších ľudí, neodporúčame k deťom, nakoľko nemá rád ťahanie a zbytočné "otravovanie". Rád sa nechá poškrabkať, pomaznať. Na svoj nový domov čaká už viac ako pol roka. Dá mu niekto šancu?
Lakino je kľudný psík, ktorý zbytočne nešteká. Je rád, keď je pri Vás. Teší sa pohladeniu, ale nepotrebuje sústavnú pozornosť. Je aj učenlivý, poslúcha na privolanie. Z nových vecí má ešte strach, ale učí sa. Na vodítku ide pekne neťahá a nešarpe. Je verný svojmu pánovi.
Lakino bol pravdepodobne týraný podľa toho, ako reaguje na človeka. Spočiatku sa bojí, na cudzích pri prvom stretnutí zavrčí. Zdržiaval sa pri dome u jednej pani, kým nás nepoprosil o pomoc.

Kontakt

+421944073386
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací