Mati - ADOPTOVANÝ

23.09.2017 23:36 |  Našli domov |  18.05.2015 |  1203x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

7 r.

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Štúrovo
do azylu prijaty:02/2015 Rok narodenia: 2010 Matyi je kríženec corgiho… skôr gaučák i keď polhodinovú prechádzku si užíva s radosťou. Znesie sa s každým psom, len ho majú nechať na pokoji, ak sa druhý príliš prudko priblíži, tak ho len odoženie takým hrrrrr, čo nie je vrčanie. Matyika má rad svoj kľud a nemá rád okolo seba rozruch. Zbožňuje hladkanie, ale treba s ním zaobchádzať opatrne lebo nemá rad keď sa s ním manipuluje. Pri hraní s jedným dobrovoľníkom rád trošku silnejšie podrží ruku, ale ak sa s ním prestane hrať, hneď to akceptuje a prestane. Pár ľudom dôveruje natoľko, že ho bez problémov zdvihnú, ale nemá to rád (žiaľ aj kvôli nadváhe, i keď je na seniorských granulách diétnej dávky). Najlepšie by preňho bolo ak by bol jediným psíkom v dome a všetku lásku by venovali iba jemu. Mati je milujúci psík, má 100% hygienické návyky, bol by vhodný do bytu alebo rodinného domu s celoročným prístumom k svojej rodine! Psíka nám nahlásili 4.2.2015, pobehoval v obci Kamenný Most, so zadnou nožičkou vo vzduchu a mysleli si, že ju má zlomenú. Vyšetrenia ukázali, že ju má zlomenú už dlhšie.      
.
.

Kontakt

.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací