BAILEY hledá domov ❤️

26.09.2022 20:25 |  Štěňata (2-8 měsíců) |  15.05.2022 |  544x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

5 mesiacov

Plemeno

x bull

Město, ve kterém se zvíře nachází

Žilina - Slovensko
Bailey je 5mesačné šteniatko /nar. 14.12.2021/ staforda, fenka. Za svoj krátky život už vystriedala viacero domovov a tak už hľadáme naozaj zodpovedný domov už navždy. Bailey je typický bullko, neskutočne prítulná a tulivá, keď oddychuje a neskutočný buldozer, keď sa hrá. U nás vyrastá vo svorke viacerých psíkov, nemá s nikým problém. Aktuálne liečime zápal močového mechúra, čiže hyg. návyky ešte nie su 100%, ale je šikovná, toto isto dobehne. V aute sa pekne voziť vie, chôdza na vodítku jej ide tiež, vie zostať aj sama /resp. úplne sama neostáva, ale keď je s ostatnými psíkmi, neplače za človekom/. Po dobratí antibiotík ju čaká očkovanie a až potom bude môcť ísť do nového domova. Podmienkou adopcie je okrem iného aj kastrácia v dospelosti. Kedže bullov v núdzi je aktuálne naozaj veľmi veľa, ešte raz zdôrazňujeme: hľadáme pre ňu zodpovdný domov navždy. Rodinu, kde isto nevybehne o pár dni alergia, sťahovanie, ked narodenie dieťaťa neznamená, že treba dať psíka preč atď atď. Takiež si treba byť vedomý, že nie všade v rámci EU je toto plemeno dovolené. V prípade záujmu nás kontaktujte správou aj s popisom do akých podmienok by ste šteniatko chceli a prosíme o trpezlivosť, aktuálne sme s odpisovaním trochu pozadu.   Viac fotiek nájdete na našej FB stránke: https://www.facebook.com/tulkacik/ , kde má každý psík na adopciu svoj album. Ideálne, keď nás kontaktujte cez FB, kvôli pracovnej vyťaženosti a pre urýchlenie komunikácie :-)
    
   

Kontakt

+421 902 091 164
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací