Plyšové mojkadlo ANABELL

21.12.2023 11:56 |  Seniorky (od 7 let) |  6.06.2023 |  184x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

marec 2016

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder, Slovensko
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Plyšové mojkadlo ANABELL hľadá domov
Anabell, narodená cca marec 2016, sa našla vyhodená na opustenom družstve spolu s Tashou v obci Kráľovičove Kračany. Fenky sa tam z ničoho nič zjavili a bez výčitiek môžeme tvrdiť, že ich tam niekto zámerne nechal. Anabell na tom bola zdravotne našťastie v poriadku, ale mala obrovský strach z človeka. Nemala odvahu priblížiť sa na menej ako 10 metrov a jedlo si tiež vzala iba sme sa vzdialili. Jej odchyt sa našťastie podaril a mohli sme ju vziať do bezpečia. Človeka pred tým zrejme nikdy nepoznala, nikdy sa k nej nikto neprihovoril a o pohladení mohla iba snívať. Keď sme ju zaistili na vodítko spanikárila, ale láskavým prístupom sa nechala veľmi rýchlo upokojiť. Žiaľ ešte stále nevie čo môže od človeka očakávať, ale už sa krásne zaujíma o svoje okolie. Prvé dni ani z búdy nevyšla ale napriek svojmu obrovskému strachu je s ňou manipulácia úplne bezproblémová. Je neskutočne pokorná a oddaná, nikdy sa po nás ani len neohnala ani nás nevystrašila. Pri pohľade do jej očí presne vieme, že po ničom inom netúži ako po láske ale strach ju ešte nepustí aby sa prejavila. Potrebuje domov, kde jej doprajú dostatok času aby sa zabývala a do ničoho ju zo začiatku nebudú nútiť. Nemá problém so psíkmi ani fenkami, rada sa s nimi zoznámi ale vôbec ich nepotrebuje ku svojmu šťastiu. Vodítko je pre ňu momentálne ešte veľké strašidlo ale určite sa všetko rýchlo a rada doučí. Útulok nie je pre ňu prostredím, kde by mohla moc napredovať a preto jej hľadáme urgentne aspoň dočasnú opateru, kde postupne môže praskať jej bublina strachu a neistoty. Ideálne by sa jej bývalo v rodinnom dome, ale nie odložená na dvore ale ako plnohodnotný člen rodiny. Anabell bude zaručene perfektnou parťáčkou na prechádzky, výlety ale aj na leňošenie. Určite neoľutujete keď jej dáte šancu. Vašu snahu bude tisícnásobne opätovať svojou láskou a vernosťou. Na svoju druhú šancu čaká od februára 2023. Anabell je odčervená, očkovaná, čipovaná, kastrovaná.
Pozrite si aj krátke VIDEO, možno Vás očarí práve Anabell: https://youtu.be/WW_HcR8H7uM

Kontakt

+42190511424x
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací