Tyra - Amazing Friend - Veľký Meder ♥ - ADOPTOVANÁ

25.09.2020 15:59 |  Našli domov |  26.04.2020 |  583x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

9 let

Plemeno

Kočička překrásná :)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder

Pohodová, smečkovitá, úžasně dokonalá, adaptabilní, oddaná, energická, přátelská, kontaktní, lepivá, objímací, veselá... 

Velice komunikativní a s nekonečnou zásobou Lásky. Pozoruje, sleduje, poslouchá ale hlavně se pořád snaží na někoho přilepit. Když je vyrušená z vyhřívání na sluníčku, tak začne tancovat radostí, že za ní někdo přišel. :) S námi cizími se fotila už po pár minutách, sice nás hned neobjímala, na to pár dní potřebuje, ale jak se zamiluje, je to Navždy a je z ní pak ten nejšťastnější pes, Liánka bez zpětného režimu obtočení :)

Za dva a půl roku v útulku už bydlela s vícero psy a nemá nejmenší problém ani s fenkami :) Energie má variabilně za jednoho až tři psy :) a o svém věku je přesvědčená, že je to jen číslo :) 

Vždy se strašně těší ven a sem tam má strach, že jí něco uteče, tak se to snaží dohnat :) Protože co kdyby se zase za pár minut musela vrátit do kotce... A Svět je tak krásný a ona z něj ještě skoro nic neviděla... Vděčná za každé milé slovo a pohlazení.

 

Hledáme pro ni báječnou a aktivní rodinu, kde bude Tyra 100% plnohodnotným členem, ideálně už rodinu se zkušenostmi s většimi psy, která ji s radostí naučí ještě spoustu nového a kde Modré z Nebe bude padat každý den na přání .... :)

 

Očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná, 27 kg. 

Na svoji vysněnou rodinu čeká pouhé dvě hodinky autem od Brna :)

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací