Dianka - plachá princezna milující lidi

16.06.2021 07:50 |  Seniorky (od 7 let) |  14.03.2019 |  1697x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

10 let

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Moskva
Dianka je desitiletá fenečka, pravděpodobně kříženka teriéra, která žije za mřížemi v moskevském útulku už devět let. Tedy prakticky celý život, nepočítáme-li první rok života. Byla nalezena na ulici. Vzhledem ke své mírné a laskavé povaze to však měla v útulku vždy těžké, bojí se totiž ostatních pejsků a dominantnější z nich ji napadli. Dobrovolníci si všimli ran a kousanců na jejím těle. Naštěstí se vše podařilo vyléčit, Dianka byla velice ukázková a trpělivá pacientka... a nyní by si moc přála najít domov skutečný. Takový, kde by se už nikdy nemusela ničeho bát.
Šedo-černá fenečka Dianka s roztomilým čumáčkem a vlídným pohledem čeká v moskevském útulku už devět let na svůj nový domov. Má nesmírně ráda lidi a vyhledává jakoukoli možnost kontaktu s nimi.Je velmi hodná, klidná a laskavá. Umí krásně chodit na vodítku. Dianka je očkovaná, čipovaná a kastrovaná.
Dianka je desitiletá fenečka, pravděpodobně kříženka teriéra, která žije za mřížemi v moskevském útulku už devět let. Tedy prakticky celý život, nepočítáme-li první rok života. Byla nalezena na ulici. Vzhledem ke své mírné a laskavé povaze to však měla v útulku vždy těžké, bojí se totiž ostatních pejsků a dominantnější z nich ji napadli. Dobrovolníci si všimli ran a kousanců na jejím těle. Naštěstí se vše podařilo vyléčit, Dianka byla velice ukázková a trpělivá pacientka... a nyní by si moc přála najít domov skutečný. Takový, kde by se už nikdy nemusela ničeho bát.   Poznámka pro zájemce: Všichni psi se momentálně nachází v Moskevském útulku v Rusku. Je jich tam více než 2000 a většina z nich se nikdy nedočká svého štěstí. V útulku jsou velmi špatné podmínky, je to velký stát, a toulavá zvířata je to to poslední, čím se zabývají. Jsou tam ale i lidi, kterým život těchto pejsků není lhostejný. Znamená to, že se postarají o vyřízení veškerých papírů a dovoz pejska sem do České republiky. Společně se mnou (koordinator pejsků pro ČR) si ho potom vyzvednem na letišti a pak už se o něj postaráte vy. Není to vůbec komplikované, jen musíte mít stoprocentní rozhodnutí a odvahu udělat si první krok a já jsem tady pro to, abych vám s tím pomohla. Mám s těmito pejsky nějakou zkušenost a jsou to ti nejvděčnější stvoření, které potkáte ve svém životě. Informace o platbě: Dobrovolníci, kteří se starají o pejsky, nasbírají potřebnou částku (cca 2 500 kč), aby se pejsek mohl dostat sem. Pokud byste nám chtěli nějak pomoct, můžete přispět taky, budeme vám vděčné!

Kontakt

+420608759058 (Olga, poradce a organizátorka příletů)
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací