Aria - Jedinečná ❤ - adoptovaná

25.07.2022 15:21 |  Našli domov |  26.03.2022 |  256x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 roky

Plemeno

kříženec SAO

Město, ve kterém se zvíře nachází

Rychvald
Aria je nádherná mladá kříženka Středoasijského pasteveckého psa. Z nevhodných podmínek k nám přišla spolu se svými dcerami Mayou a Kaishou. Maya již našla svou skvělou rodinu, Aria s Kaishou u nás stále trpělivě vyčkávají... Aria je naprosto boží holka. Má teprve dva roky, duší je stále hravé štěňátko. Nejvíc na světě miluje přítomnost člověka, na své milované lidi se umí krásně smát, skotačí kolem nich a říká si o pohlazení. Moc ráda běhá, ať už za přivoláním, míčkem, anebo prostě jen tak pro radost.
Aria má bohužel dysplazii kyčle a silnou artrózu. Vůbec jí to na elánu neubírá, nohu však občas trochu nadlehčuje. Bere chondroprotektiva, které jí pomáhají, zároveň vzhledem k tomu, jak ji pohyb baví, si myslíme, že po správném nasvalení se jí bude běhat ještě lépe. Aria bude šťastná v bytě i v domku se zahradou. Ráda by bydlela u aktivní rodiny, která jí nebude nechávat stále jen na zahradě, ale bude s ní podnikat výlety a ukazovat jí všechny krásy světa. U rodiny, která je přípravená přijmout zodpovědnost za velkého psa, který má sílu. Aria je lehce ovladatelná a vychovatelná. Pro svého člověka by udělala všechno na světě. Její rodina musí počítat s tím, že Aria bude možná potřebovat během svého života nákladnější veterinární péči, kvalitní krmivo a chondroprotektivní doplňky stravy.
Aria hledá domov, který jí bude bezpečným a milujícím zázemím a kde ji budou mít rádi takovou, jaká je. Aria tu lásku bude stonásobně vracet. Je čipovaná, očkovaná, odčervená a kastrovaná. Nachází se nedaleko Ostravy. Půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.900 Kč. Pokud v Ari vidíte svou spřízněnou duši, není nic jednoduššího, než nám vyplnit dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHhlxlBgHiHy5UoBVdURkOp6oK6Lg9f-5rTCbuFifp2yqNCA/viewform?usp=sf_linkhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHhlxlBgHiHy5UoBVdURkOp6oK6Lg9f-5rTCbuFifp2yqNCA/viewform?usp=sf_link. Moc děkujeme!

Kontakt

---------
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací