Kaisha - Věrná ❤

11.10.2023 17:13 |  Mladé (9-35 měsíců) |  26.03.2022 |  494x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1 rok

Plemeno

kříženec SAO

Město, ve kterém se zvíře nachází

Rychvald
Kaisha je mladá psí slečna, kříženka středoasijského pasteveckého psa (alabaje). Je to stále ještě štěně, které svůj štěněcí čas tráví v útulkovém kotci... Kaishinka je chytrá a chápavá, za ty dlouhé týdny u nás se toho už spoustu naučila. Potřebuje ale najít svou pravou lásku, která ji povede životem a ukáže jí všechny jeho krásy. Která jí porozumí a přizpůsobí výchovu psa tomu, že se nejedná o jednoduché plemeno. Kaisha je osobnost. A ráda by darovala vše co má své vysněné rodině.
Kaisha je kříženka SAO, je svérázná a tvrdohlavá, přesto se nám však po několika intenzivních týdnech u nás začíná otevírat a ukazovat nám své pravé já - ukazovat nám tu pravou Kaishu, laskavou, milou a přátelskou, která má radost ze života a ze společnosti svých milovaných lidí. Kaisha je chytrá a učenlivá. Umí sedni, čekej (umí předpisově čekat v sedě i u misky s jídlem!), v nerušivém prostředí zvládá i přivolání. Na některé neznámé podněty je reaktivní, týká se to zejména jiných zvířat. Hledáme jí takový domov, kde bude zvířecím jedináčkem, a zároveň tam bude v bezpečí, pokud se objeví neznámý podnět zvenčí.
Kaisha u nás udělala obrovský pokrok. A víme s jistotou, že v nové milující rodině udělá ještě dvakrát tak větší za kratší dobu. Kaishinka hledá domov trpělivý, laskavý a aktivní. Rodinu, která žije v domě se zahradou, BEZ DALŠÍCH ZVÍŘAT a má dobře zabezpečený plot. Která si uvědomuje klady i zápory plemene SAO, je si vědoma jejich výjimečnosti a laskavosti, ale rovněž jejich občasné nevypočitatelnosti. Kolik lásky Kaishe její lidé věnují, minimálně tolik se jim Kaisha bude snažit vracet... Najde krásná Kaisha svou spřízněnou duši? Kaishinka je mladá, roční fenka. Je očkovaná, odčervená, čipovaná a kastrovaná. Nachází se nedaleko Ostravy. Půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.900 Kč. Pokud se Vám Kaisha líbí, vyplňte nám prosím náš dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHhlxlBgHiHy5UoBVdURkOp6oK6Lg9f-5rTCbuFifp2yqNCA/viewform?usp=sf_link.

Kontakt

---------
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací