Koki - I Dream of You - Vlčí Doly - ADOPTOVANÁ

23.11.2019 21:17 |  Našli domov |  16.04.2019 |  695x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

Asi rok a půl

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly, Věžky
Hodná, jemná a něžná psí slečna by ráda našla svou rodinu, se kterou by mohla objevovat svět. Přibližně 1 a půk roku a 23 kilo dokonalé lásky v huňatém psím kožíšku. Koki se nachází v azylu Tail Story ve Vlčích Dolech u Kroměříže.
Koki je krásná a milá princezna, která je zpočátku malinko plachá, velmi rychle ale zjistí, že lidé jsou v podstatě fajn, a chodí se mazlit. Užívá si každé pohlazení a pozornost člověka. Taky už se naučila hrát si s pejsky, dovádí s nimi na zahradě, přetahuje se o hračky, pořádá závody v rychlosti a mrštnosti. Koki má starý úraz na zadní pacičce, možná se chytla do želez, možná jí ublížil člověk. Jedná se o staré zranění, se kterým už toho nejde moc dělat, Koki nijak výrazně neomezuje, malinko kulhá, ale když chce, je nejrychlejsí ze všech pejsků v našem azylu. Koki se zpočátku projevovala jako tichá, klidná a ustrašená fenečka, jak se jí u nás zlepšovala psychika, začla nám věřit a naučila se radovat z každodenních maličkostí. V nové rodině, až se brzy zabydlí, se z ní stane sebevědomá, hravá, společenská a nádherná psí slečna. Pro Kokinu hledáme trpělivou rodinu, která v ní uvidí překrásnou bytost a bude ji dál rozvíjet. Nabídne jí dostatek pohybu, zahradu, na které Koki ráda tráví volný čas, plnou mističku a měkký pelíšek uvnitř domu, bude-li to Koki preferovat. A hlavně nekonečné množství lásky a porozumění. Ačkoli může Koki svým zhledem a velikostí vzbuzovat respekt, ve skutečnosti se jedná o něžnou a moc hodnou fenečku, která by člověku nikdy neublížila.
Očkovaná, čipovaná, kastrovaná, ošetřená tabletou Nexgard Spectra. Koki půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.900 Kč. V případě zájmu o Koki nám prosím vyplňte dotazník pro uchazeče o adopci https://www.survio.com/survey/d/C1V0B9N3D8D3P5A2Y, nebo nám napište pár informací o sobě na e-mail info@tailstory.cz nebo na messenger Tail Story CZ. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Sayanu, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

+420 605 513 316
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací