JESSIE - Úžasná psí dáma s duší puberťačky ❤ - ADOPTOVANÁ

16.08.2023 11:26 |  Našli domov |  28.05.2023 |  225x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

6 let

Plemeno

Německý ovčák

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha 2

Jessie trávila převážnou část svého života na zahradě domu, kde se jí po odchodu první paničky nikdo nevěnoval. Stačila se naučit pár základních povelů a pak už jen čekala přivázaná u boudy na každý kontakt, za který by dala cokoli. 

Zanedbaná socializace se na jejím vnímání světa podepsala, takže je pro ni vše nové a neumí se v některých, pro mnohé banálních, situacích chovat. Pejsky od sebe razantně odhání a vyžaduje si veškerou pozornost pána nárokovat jen sama pro sebe, proto hledá rodinu nebo páníčka, který se jí bude věnovat, protože více než nedostatečnou péčí trpěla nedostatkem pozornosti.

Jess je velmi aktivní psí holka, nenechte se zmást věkem, duší je Jessie mladice. Ideální lidé by pro ni byli takoví, kteří nesedí doma za pecí, ale rádi žijí aktivně. Jessie potřebuje poznávat svět, který je pro ni ještě stále nový a mnohdy abnormálně zajímavý. Nový majitel by měl být nezbytně člověk se zkušenostmi s výchovou a socializací psů, která Jessince doteď z velké míry chyběla. 

Jessie je k lidem velmi přátelská a pro jejich pozornost udělá cokoli. Cizí od sebe může zpočátku odhánět, ale pokud pozná, že je nový člověk kamarád, přilne k němu. Je velmi chytrá a bude radost ji učit novým věcem. Nemá problém s ošetřováním, stříháním drápů atd.

Jess je vykastrovaná, naočkovaná, do nového domova půjde na základě adopční smlouvy.

Na svůj domov čeká v útulku U pana Huga - Praha 2

Kontakty: 604471924 nebo info@psinadeje.cz

Kontakt

604471924
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací