Masja ❤ naprosté zlatíčko ❤ - ADOPTOVANÁ

12.01.2023 10:28 |  Našli domov |  26.05.2022 |  318x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

5 let

Plemeno

ovčák kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Protivín
Hledáme milující domov pro úžasnou fenku jménem Masja. Válka bohužel ničí životy nejen mnoha lidem, ale i zvířatům a nutí nás přijímat složitá rozhodnutí. Masja přijela z Mykolajiva, který je již 3 měsíce pod palbami raket. Zachránili ji z ulice, když byla ještě sedmiměsíční štěně. Odjakživa se bála bouřek a ohňostrojů, teď se však život kvůli nekončícím sirénám, výbuchám, třesoucím se oknám a permanentnímu strachu o život stal neúnosný pro ní a pro její majitelku.
Masja je sice větší, ale určitě skvěle se hodí i do bytu. Je to hodná a inteligentní holka. Je vychovaná a naučena chodit s vodítkem, doma nic nekouše, neničí a nevykonává potřebu. Důležité je, aby se mohla vyřádit během dne, ať už během dlouhé procházky nebo hraním s jinými pejsky či běháním.
Na zvířata je zvyklá, má ráda kočky a hlavně psy, s nimiž si může hrát celé dny. Proto je prioritou rodina se psem . Je aktivní a je úžasná parťačka při dlouhých procházkách. Pokud máte rodinný domek, je důležité mít vyšší plot, přes který neuteče a nepřeleze. Masja totiž takové možnosti nejspíš využije a pokud na něco vyšplhá, tak přelézt plot pro ní nebude problém. Cca 5 let, 30 kg. Čipovaná, očkovaná, kastrovaná. Kontaktní telefonní číslo 774 113 145 Kristina Velmi prosíme volat mimo běžnou pracovní dobu.

Kontakt

774 113 145
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací