ČIKA - hledáme ji domov už napořád ❤ - ADOPTOVANÁ

17.08.2021 11:01 |  Našli domov |  6.07.2021 |  441x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8 let

Plemeno

Čivava

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tachov

Tak si představte, že takový malý trpaslíček si to štrádoval dlouhé kilometry podél hlavního tahu až na dálnici, kde došlo ke komplikovanému a nebezpečnému odchytu . Dobře to ale dopadlo. 

Když k nám přišla, musela do vany, blech a blešího trusu měla víc než chlupů. Měla ošklivé jizvy po císařském řezu. Neuměla na vodítku a lidí se bála. Pak se ale dostala k milujícím dočaskářkám Nikče a Ditě, které ji ukázaly krásy světa. 

 

 

Čika je milá psí holka, která si ale na nové lidi musí zvyknout. Zprvu se jich bojí. Ale po nějakém čase to je dobré. Vše se v dobré obrátí a je vám věrně po boku. Přestože neuměla nic, dnes si ráda vyjde na špacír a kouká po přírodě. Má hygienické návyky a je čistotná. V době samoty nic neničí. 

Nemá ráda ostatní psy, u koček je to podobné - nestojí o ně.

Hodila by se do rodiny - bytu i domku s dobře zabezpečenou zahradou - kde nebudou jiní psi, malé ani odrostlejší děti. Vyhovovala by ji paní důchodkyně, co šla krásná mladá do penze. K někomu se stereotypním životem, bez přehnaně aktivního života. 

 

 

S adopčním poplatkem 2.300,- (naočkovaná kombinovanou vakcínou, přeočkovaná, odčervená, odblešená, čipovaná a vykastrovaná).

Pokud je vám smutno, napište nám něco o sobě a jaký domov nabízíte na Gabrielka333@seznam.cz (pokud 2 - 4 dny neodpovíme, vyčkejte prosím, ozveme se) 

Psí útulek U Šmudliny Tachov Vítkov.

Kontakt

..............
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací