ROZÁRKA - SMETANOVÁ LIŠTIČKA - ADOPTOVANÁ

4.03.2017 10:06 |  Našli domov |  19.02.2017 |  901x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

cca 3 roky

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Z útulku Maršovice jsme do dočasné péče převzali malinkou mazlivku Rozárku.
Rozárka je asi 3 letá, 6-ti kilová sametová princezna, která Vás okouzlí svou milou, klidnou a přátelskou povahou, je totiž naprosto dokonalá a kouzelná. Je to mazlíček a drbací andílek.
Rozárka je pohodová ušatá kříženka. Vypadá jako zmenšenina lištičky a nejradši by se stále mazlila. Vyhovuje jí klid a domácí pohoda, pokud se zakřičí, tak se strachy přikrčí. Hračky asi nezná a tak si s nimi nehraje, raději se k Vám přijde pomazlit. Doma nic neničí, venku je hodňoučká, jen zpočátku trochu tahá na vodítku, což ale při její váze není nic hrozného. Je čistotná a velice šikovná. Nechybí jí artistické nadání - často skáče, jako na trampolíně a snadno by zdolala i nějaký ten plůtek, klidně skočí až na kliku u dveří. Je živá, veselá a přesto, že se moc ráda válí na gauči, tak je to i hopsací rarášek. Lidi miluje, patří na klín, do laskavé náruče nebo na gauč.  S kočkami nekamarádí. Pejsky i fenečky Rozárka snese v klidu, ale nijak je nevyhledává, určitě by byla, jako pejsek, doma raději sama, protože má tendence po nějaké době žárlit na ostatní nebo je usměrňovat ve hře. Je vhodnější do bytu, rozhodně ne na dvorek nebo zahrádku, jako venkovní pejsek. Hodila by se do milé, klidné rodiny, kde vládne láska a dobro. Pokud k dětem, pak pouze k větším odrostlým a klidným, aby jí nelekaly a nezlobily. Užije si ráda i dlouhé výlety, dobrou baštu a hlavně moc a moc hodné lidičky.  Rozárka je v dočasné péči v Praze v Dočasky De De z.s. Fenečka je odčervená, čipovaná, čeká jí kastrace a očkování. Momentálně hárá.Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

Kontakt

602 259 705
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací