Aktuální nabídka malých i velkých pejsků všech barev a povah...
Pokud si nevyberete, napište nám svoje představy o budoucím psím kamarádovi včetně informací o sobě a svých možnostech - najdeme Vám toho pravého!

Než se ale rozhodnete definitivně, podívejte se, prosím, na tuto "psí modlitbu": video zde

 
Psi Feny
Štěňata (2-8 měsíců) Štěňata (2-8 měsíců)
Mladí (9-35 měsíců) Mladé (9-35 měsíců)
Dospělí (3-7 let) Dospělé (3-7 let)
Senioři (od 7 let) Seniorky (od 7 let)
Týraní a handicapovaní Týrané a handicapované
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

♥ Linda ♥

25.01.2019 17:31 |  SMAZAT |  12.01.2016 |  1637x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

12 rokov

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Brezno
Linda je už takmer rok v útulku. Stále bez záujemcov, každý deň viac ako 23 hodín denne zavretá v koterci, keďže už nechce chodiť ani na prechádzky :( Veľmi za ňu prosíme, Linda by bola vhodná skôr na dvor k domčeku s prístupom dnu, najlepšie k starším ľudom, čo sú celý deň doma. Toto však nie je podmienkou. Už v minulosti mala na brušku pravdepodobne tukové nádory, ktoré sa jej stále tvoria - nevieme či sú naozaj len tukové ale vzhľadom na jej vek ju už nechceme vystavovať operácii pokiaľ to nie je nutné. Nijako jej to neprekáža, ani ju to zjavne nebolí. No nik nevie odhadnúť koľko sa Linduška ešte dožije, prosím nedovoľme aby zomrela nechcená v útulku :( Ahoj, volám sa Linda a na tomto svete som už celých 12 rokov. Môj život sa nezačal pekne. Keď som bola malá a mala som len pár mesiacov, zobrali ma od mojej mamičky. Myslela som si, že idem len na výlet, no nebolo to tak. Deti mi robili veľmi zle, brali ma na ruky, hádzali ma o zem, aj o múr. Veľmi to bolelo a nechápala som, prečo to robia, čo som urobila zle. Myslela som si, že je to môj koniec, no vtedy prišla záchrana. K deťom prišla moja budúca pani, veľmi ich vyvadila a zobrala ma preč, do bezpečia. Najprv sme smerovali k veterinárovi. Ten zistil, že mám dolámanú panvu aj nôžky a museli ma operovať. Vybrali mi kĺb, no aj napriek tomu som bola šťastná. Bola som preč od zlých ľudí a mala som svoju novú milujúcu rodinku. Žila som s nimi dlhé roky v byte a nič mi nechýbalo. Až do roku 2014.... Vtedy zomrel môj paníček. Bola som veľmi smutná. No ešte smutnejšia bola moja panička. Už sa mi nevenovala tak ako predtým. Starala sa o mňa, no aj ona začala mať zdravotné problémy a už sme nechodili tak často na prechádzky. A potom sa to stalo. Zomrela aj moja panička. Zrazu som sa ocitla v útulku, pri ďalších psíkoch. Tam sa mi nepáči a ani nechcem byť kamarátka s ostatnými psíkmi. Mám už 12 rokov, potrebujem svoj kľud a chcem mať domov ako doteraz. Síce už zle chodím, aj kvôli mojím zraneniam, ktoré som mala ako šteniatko a občas sa aj pocikám ale inak mi nič nechýba. Rada by som bývala s niekým, kto bude skoro celý deň so mnou, aby som sama neplakala a mohla som častejšie chodiť von. Toto bude už moja druhá zima v koterci a neviem ako ju zvládnem. Nájdem ešte svoj domov, kde môžem ešte prežiť posledné roky môjho života? Veď aj my staršie psíky, si zaslúžime domov.
Je kompletne veterinárne ošetrená a čipovaná. Prevoz do ČR po dohode možný. 
Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku.

Kontakt

+421918 888 411
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • GIZMO

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    GIZMO, pes, nar. cca marec 2023, cca do 40cm, cca 11kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Roztomilý Gizmo nezačal svoj život pekne. Ako šteniatko bol vyhodený z auta. No ani pomoc, ktorá mu prišla, nebola skutočnou pomocou. Skončil uviazaný na reťazi, bez možnosti pohybu, voľnosti. Takto rástol a všetko sledoval len od svojej búdy. Až kým už nezačal zavadzať a rozhodli sa ho odstreliť. Gizmo mal však šťastie. Tentokrát prišla tá správna, dobrá pomoc a tak napokon prišiel do nášho útulku. A tu čaká už na to posledné. Tú najlepšiu rodinu.
  • NAIRA

    Dospělé (3-7 let), Fena, 1-5 rokov

    NAIRA, fenka, nar. cca marec 2023, cca 50cm, cca 24kg, dátum prijatia: marec 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Táto prekrásna slečna bola zachránená z nevhodných podmienok, kde žila stále zavretá v maličkej, špinavej ohrádke s ešte jedným psíkom. Rodina sa ju rozhodla, podľa ich vyjadrení, utratiť. Tak sa dostala k nám, aby dostala druhú šancu na lepší život. Druhému psíkovi sa podarilo nájsť rovno domov. Veríme, že aj Nairuška dlho čakať nabude.
  • BRENDA

    Seniorky (od 7 let), Fena, 9 let

    Moje jméno je Brenda a jsem 9letá kouzelná, úžasná kříženka pudla. Před lety si mě vzali staří lidé z útulku a poslední roky díky svému stáří, žádnou péči o pejska nezvládali. Než jsem odjela k tetě do dočasky, nechodila jsem vůbec ven, majitelé mě také omezovali v pití, abych doma nečůrala. Řeknu vám, že teď jsem zase spokojená, šťastná holka, co si užívá života plnými doušky a ráda budu dělat milou společnost hodným a laskavým lidem. Jsem veselá, aktovní a stále velmi čiperná holčička, miluju lidi a také jsem velký mazel. Moc ráda chodím na procházky a užívám si dovádění na zahradě, miluju hračky a stále si nějakou s sebou nosím. S pejsky jsem nekonfliktní, venku si jich nevšímám, doma by mi psí společnost nevadila, pokud mě nebude přehnaně otravovat. Svého páníčka si velmi rychle oblíbím a zamiluji, následuji ho na každém kroku a po jeho boku půjdu ráda až na kraj světa. Jsem úžasná, poslušná, velmi společenská holčička, kterou si každý zamiluje, jsem moc milá, hodná a moc ráda bych našla prima rodinku, se kterou spokojeně strávím zbytek života, Vaše Brenda."
  • DEXÍK

    Dospělí (3-7 let), Pes, 5 - 6 let

    Jmenuji se Dexík a před pár týdny se mi změnil svět. Sice teď už vím, že k lepšímu, ale zpočátku jsem si trochu posmutnil. Bude mi kolem 5 - 6 let a k tetě do dočasky jsem přijel od svých páníčků, kterým se život trochu vymkl z rukou. Jsem střapatý fešák, menšího vzrůstu, vážím 9 kilo a teta říká, že se ze mě vyklubal úžasnej pes. První dny jsem byl trochu zaraženej, přecej domov neztrácím každý den... Už jsem zase ten veselej a pohodovej kluk, co miluje všechny lidi, moc rád se mazlím a jsem na blízku svým páníčkům. Rychle se učím novým dovednostem a povelům, jsem moc chytrý a šikovný pejsek. Hezky chodím na vodítku, naučil jsem se cestovat a umím se slušně chovat, abych mohl své páníčky všude doprovázet. S pejsky ani fenkami nemám žádný problém, takže by mi doma psí společnost určutě nevadila. Hledám své nové majitele, se srdcem na dlani, kteří si mě zamilují, zahrnou mě láskou a se kterými strávím pohodový život. váš Dexík."
  • RONY

    Senioři (od 7 let), Pes, 8 let

    " Jmenuji se Rony a jsem asi 8 letý bíglí chlapeček. Svoje jméno jsem dostal až u tety v dočasce, protože jsem zřejmě nikdy žádné neměl a také jsem nikdy nepoznal pravý milující domov. Přijel jsem z nehezkého místa, kde jsem se neměl dobře, nepoznal jsem nikdy lásku člověka ani měkký pohodlný pelíšek. Navzdory všemu jsem nejhodnější kluk pod sluncem, s milou, nekonfliktní a submisivní povahou. Zpočátku jsem byl velmi bázlivý a všeho jsem se lekal, hezky jsem si ale zvykl na bydlení doma, na gauč a především na blízkost svého člověka. Jsem stále velmi aktivní, miluju procházky a dlouhé výlety, venku me všechno zajímá a jako správný bígl, s čumákem u země, všechno podrobně očuchávám a zkoumám. Piluju ještě hygienu i správnou socializaci, ale s laskavými a vlídnými páníčky, brzy jistě všechno zvládnu. S pejsky jsem zcela nekonfliktní a byl bych moc rád doma za psí kamarádku, která by pro mě byla oporou a se kterou by pro mě bylo všechno lehčí. Jsem velký dobrák se srdcem otevřeným pro milé, hodné páníčky, kteří mě zahrnou láskou a vlídným zacházením. Váš Rony."

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací