UHLÍK - ADOPTOVANÝ

16.02.2022 12:53 |  Našli domov |  12.07.2021 |  457x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

3 roky

Plemeno

kríženec, cca 40 cm

Město, ve kterém se zvíře nachází

Ptrukša, Slovenská republika
Rád sa pridám ku každému dobrodružstvu a ak pri tom môžem ešte niekoho aj trošku nazlostiť je to ideálne :) Ale nie som zlý, len so mnou vraj ešte stále trieska puberta. Potreboval by som už konečne svojho pána, ktorý ma bude nie len ľúbiť, ale aj vychovávať.
Odhadovaný dátum narodenia: 01.01.2018Výška: 40 cm Váha: 10 kgOdkiaľ som ?Som z osady na východnom Slovensku. ZdravieSom zdravý ako repa. Som očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Čo mám rádSom malý strapatý čertov kamarát. A čertoviny to je moje. Rád sa pridám ku každému dobrodružstvu a ak pri tom môžem ešte niekoho aj trošku nazlostiť je to ideálne :) Ale nie som zlý, len so mnou vraj ešte stále trieska puberta. Potreboval by som už konečne svojho pána, ktorý ma bude nie len ľúbiť, ale aj vychovávať.DomovHľadám si domov s prístupom dovnútra. Chcem byť súčasťou rodiny. ĽudiaĽudí mám rád. No nie som ešte veľmi vychovaný a občas sa chcem brániť štipnutím ak sa mi niečo nepáči. Práve preto asi nie je ideálne, aby som býval s malými deťmi.ZvieratáMačičky si nevšímam, so psíkmi a fenkami ale nevychádzam vždy dobre. Chcem byť drsný boss a nie vždy sa to stretne s pochopením u mojich psích poddaných.  Do dobrej rodiny vieme priblížiť v rámci SR aj ČR.
Odkiaľ som ?Som z osady na východnom Slovensku.

Kontakt

+421910672580
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací