Luna - Love Is Real, Love Is Here - Vlčí Doly - ADOPTOVANÁ

17.03.2020 02:11 |  Našli domov |  1.03.2020 |  985x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 a půl měsíce

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly, okr. Kroměříž
Nádherná usměvavá psí holčička hledá svoji vysněnou rodinou, která ji bude milovat přesně takovou, jaká je, zajistí jí nádherný psí život a hlavně ji nikdy neopustí. Luna má 2 a půl měsíce, v půlce března ji čeká další očkování, po kterém bude moct odejít do nového domova. V dospělosti očekáváme střední vzrůst. Luna se nachází v dočasné péči azylu Tail Story nedaleko Brna.
Luna je malé nechtěné štěňátko, pomalu se rozkoukává a poznává svět, a dělá velké pokroky. Všechno nové ji baví, ráda si hraje s dalšími pejsky, seznamuje se s hračkami a světem lidí, ve kterém jí už nikdo neubližuje. Luna je zatím taková malá nepopsaná kniha, neznáme její rodiče, nevíme, jak bude Luna v dospělosti vypadat, to bude pro nás všechny překvapením, kdo by ale neměl rád překvapení. Nová rodina si z ní vychová skvělého pejska, vše bude záležet jen na jejím přístupu a výchově. Pokud Vás malá Luna oslovila, určitě se jí ozvěte, odhadujeme, že se zájemci o její adopci adopci se roztrhne pytel. Luna je totiž slečna úžasňáková.
Očkovaná, čipovaná, odčervená, ošetřená tabletou Nexgard Spectra. Luna půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.300 Kč. V případě zájmu o Lunu nám prosím vyplňte dotazník pro uchazeče o adopcihttps://www.survio.com/survey/d/C1V0B9N3D8D3P5A2Y, nebo nám napište pár informací o sobě na e-mail info@tailstory.cz nebo na messenger Tail Story CZ. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Lunu, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

605513316
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací