Sam - Everything You Need Is Me - Brno - ADOPTOVANÝ

23.03.2020 21:45 |  Našli domov |  23.01.2020 |  1084x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

8 měsíců

Plemeno

Kříženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Vlčí Doly, okr. Kroměříž
Veselý, hravý a sebevědomý psí chlapeček, který miluje lidi, běhání a všechno, co mu život přinese do cesty, hledá tu nejúžasnější rodinu pod Sluncem. 8 měsíců a 15 kilo radosti a lásky v psím sametově černém kožíšku.Sam se nachází v dočasné péči azylu Tail Story v Brně.
Sam - Everything You Need Is Me - Brno ❤️ Zdravíčko, jsem Sam a hledám nový domov. Něco o mně, ať nemusíte číst román: - Jako malé štěnátko (14 dní) jsme se s pěti sourozenci, bez maminky, dostali z hrozného místa, kde nikdo nevěděl, co bude zítra, do psího azylu Tail Story - Mám 8 měsíců - Nejsem vykastrovaný, ale brzo povalím pod kudlu a kuliska půjdou pryč - Jsem očkovaný a odčervený - Mám rád lidi a pejsky, kočky proháním, protože je to čurina! - Jsem roztomiláček! - Jsem trouba, chci si s každým pejskem hrát, miluju všechny bez rozdílu - Mám rád děti - Jsem někde na cestě mezi štěnětem a puberťákem, takže občas zkouším, co si můžu dovolit - Jsem chytrý a učenlivý (za týden jsem se dobře naučil sedni, lehni, packu; pracuju na zůstaň, stůj a jdeme, ke mně...) - Mám problém s přivoláním, to není stoprocentní, a nový majitel to se mnou bude muset nacvičit - S oblibou ignoruji povel Ke mně, když jsou kolem další pejsci, i tohle se mnou nový majitel bude muset nacvičit - Hrozně mě zajímají běžci a cyklisti - Jsem pes pro aktivní lidi - až nebudu trouba a zvládnu všechny povely na jedničku, budu super pes na psí sporty (vážně se rychle učím a nejsem pecivál), na výlety, na treky v horách - Jsem super parťák, rád se dívám na telku, ležím nebo okusuju hračky, ale ještě radši vyrazím ven a dovádím - Doma ještě sám moc být nechci, někdy okusuju hračky a někdy si rozkoušu vlastní obojek (viz bod o tom, jak jsem trouba) - Když dávají v telce draka, bojím se! - Když dávají v telce pejsky, rád se na ně dívám Chcete mě mít za parťáka a kámoše? Napište tetě: 721 707 791.
Sam - očkovaný, čipovaný, odčervený. Sam půjde do nové rodiny po podpisu adopční smlouvy a uhrazení paušální náhrady nákladů spojených s péčí o psa ve výši 3.300 Kč. V případě zájmu o Samíka nám prosím vyplňte dotazník pro uchazeče o adopci https://www.survio.com/survey/d/C1V0B9N3D8D3P5A2Y, zavolejte na tel. číslo 721 707 791 nebo nám napište pár informací o sobě na e-mail info@tailstory.cz nebo na messenger Tail Story CZ. Budeme rádi i za jakýkoliv příspěvek na péči o Sama, transparentní účet 2401354319 / 2010. Děkujeme :)

Kontakt

721 707 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací