TAMARA – FENEČKA ČERNÁ S PÁLENÍM - ADOPTOVANÁ

14.01.2020 18:49 |  Našli domov |  2.01.2020 |  284x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 roky

Plemeno

kříženec pinče

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Tamarku si nikdo nevyzvedl, nyní je tedy připravena k adopci. Po klidném, vlídném a trpělivém seznámení je to holka mazlivá, užívá si přítomnosti člověka, bere si pamlsky a nechává se drbat. Je to mladá akčňačka, která toho chce hodně zažít. V kotci je jí moc smutno a hlasitě se dožaduje lidské pozornosti. Nový páníček by měl počítat s nácvikem postupného zvykání Tamarky na samotu.
Venku na procházkách se jí moc líbí, pročmuchává se informacemi od jiných pejsků a vesele si skotačí na vodítku. Tamarka ráda povede aktivní život, budou ji bavit dlouhé vycházky, psí sporty i jiné akční věci s páníčkem. :-) S ostatními pejsky samci v útulku přes mříže kotce komunikuje ukázkově, ráda si je očichává a zdvořile konverzuje. Mohla by tedy po bezpečném seznámení do adopce k jinému pejskovi. Vztah s jinými fenami zatím nemůžeme zhodnotit. Stejně tak nevíme, jak se bude chovat k jiným domácím zvířatům. KOHO TAMARA HLEDÁ: Tamara se hodí do bytu i do domu se zabezpečenou zahradou (se spaním uvnitř, samozřejmě). Jak bylo uvedeno výše, je nutné počítat s nácvikem postupného zvykání na samotu. Tamara je akční a života lačná fenečka, hodil by se k ní i takový páníček. :-) Bude potřeba pozitivním výcvikem upevnit základní poslušnost, pak to bude parťačka bez chybičky.
ZDRAVOTNÍ STAV: Tamara je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům. Na hlavě nad očima má jizvičku po nějakém starém zranění. HISTORIE: Bázlivá, ale hodná fenečka. Je hodně nejistá, po očuchání mazlivá, ale opatrná. Na krku měla hnědý kožený obojek. Je bez značení. Dostala již nové jméno, pokud si jí nevyzvedne majitel, bude to Tamarka ♥. Zájemci o seznámení a následnou adopci pište na utulek@tstabor.cz nebo volejte 773 791 322.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací