Naďa - kastrovaná - ADOPTOVANÁ

1.02.2020 11:44 |  Našli domov |  12.12.2019 |  799x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

2 roky

Plemeno

Kříženec pitbulla

Město, ve kterém se zvíře nachází

Buštěhrad
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Řeklo by se, že začínáme mít v našem útulku pomalu sbírku bull pejsků :). Každý z nich je však úžasný originál, a já bych vám teď ráda jeden náš krásný exemplář představila!Seznamte se s Naďou! :) Je to dvou a půl letá kříženka bull. A je to vykastrovaná fešanda!Z počátku se může zdát, že je ostýchavá a nejistá. Ovšem, po seznámení a otrkání z její strany, je to fenečka přátelská a mazlivá. Je to hezky vychovaná a poslušná fenečka, která je na svůj věk i poměrně klidnáV minulosti měla zlozvyk hlídat si svojí paničku a bránit si ji před celým světem, neměla tedy daleko ke startování po ostaních lidech. Myslíme si, ale že to Naďa myslela dobře, jelikož její bývalá panička byla již opravdu starší paní a Naďa na ni jen chtěla dávat pozor. :)
Byla by vhodná spíše do domácnosti bez muže, jelikož z nich má strach a nemá je ráda. Je si prostě jistější, když má po svém boku lidskou parťačku. :) Jak svoje nové bydlení by chtěla byt nebo domeček se zahrádkou, kde by ovšem byla parťák spíše dovnitř, je zvyklá na teplo a zimní teploty by venku opravdu nesnášela dobře.Nemůžeme si doporučit do společné domácnosti k jinému pejskovi ani ostatním zvířátkům. Venku je naučená pejsky ignorovat, ale ve společném bydlení, by to nedělalo dobrotu.Naděnka není vhodná k dětem, není na ně zvyklá a nebyla by to pro ni dobrá změna.
    Pro více informací prosím volejte mezi 10. a 15. hodinou! :)

Kontakt

739 433 776 na ošetřovatele
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací