Pixie - ADOPTOVANÁ

13.05.2019 23:00 |  Našli domov |  24.04.2019 |  323x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

4 roky

Plemeno

kříženec labradora

Město, ve kterém se zvíře nachází

Skalná u Chebu
Ahojda lidičky! Jsem krásně bílá kříženka labradora Pixie :-). Co bych Vám o sobě štěkla? Tak nejdřív musím vyznat vééélkou lásku všem lidem malým i velkým <3 Jsem neskutečný mazel a přítula no prostě Vás žeru :-). Žila jsem na řetězu bez vybití energie a bez tulení a tak si ještě srovnávám, že po odchodu se můj člověk vrátí a já ho nemusím volat štěkotem ale už teď se lepším! No nejsem šikovná? Ráda se přetahuju a hraju si s hračkama, ale musí něco vydržet protože s nima zvládnu hravě zamávat. Doma ale nic nezničím, kdy bude dost hraní, výletů, běhá ní a práce :-). Další věc které se nemůžu nabažit je voda :-) Dočasná teta mi napouští i bazének ale rybník nebo potok na cachtání na procházkách je taky super. 
Učím se hrát si s ostatními psy. Je to práce, protože ne každý pochopí moje hravé vrčení při přetahování. Klidný pejsek co to ale zvládne a pochopí tak s tím se klíďo přetahovat a prohánět po zahradě budu :-). Jen k větším fenkám se chovám dominantně, takže bych byla radši kdybych doma žádnou něměla. Tak volej parťáku na sport a drbání :-) Já netrpělivě čekám! :-). Pixie jsme přijali z rodiny, kde žila na řetězu a moc toho za svůj život nezažila. Má opravdu spoustu energie a je velice vnímavá a učenlivá. Ráda s Vámi bude dělat jakýkoliv psí sport běhat nebo výletit. Hledáme pro ni baráček se zahradou, kde bude ale konečně členem rodiny, takže jen s přístupem dovnitř. 
Pixie půjde do adopce odčervená, očkovaná, přeočkovaná, čipovaná a kastrovaná . Podmínkou adopce je seznámení s pejskem, předkontrola, podepsání adopční smlouvy. Adopčního příspěvek 1.900,-. Kontakt pro zájemce: Bára Tuháčková - Tel.: 602 841 252 E-mail: stana.krmiva@gmail.com FB: Pro psí voči z.s. Pixie je k vidění ve Skalné u Chebu :-)

Kontakt

602841252
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací