Elina - ADOPTOVANÁ

9.05.2019 16:06 |  Našli domov |  10.04.2019 |  221x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8 let

Plemeno

Kříženec kokršpaněla a retrívra

Město, ve kterém se zvíře nachází

Buštěhrad
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Elinka je krásná středně velká fenečka. Pravděpodobně kříženka flat coated retrívra a anglického kokršpaněla. Je hodná, učenlivá, pamlsky ráda baští a krásně jí motivují. Zvládá i základní povely jako sedni, lehni, ke mě a ráda se učí další. Je celkově poslušná a moc hezky spolupracuje s člověkem, což má po retrívrovi, kterého má v genech.Elí je na svých osm let převelice energická a ukecaná :-). Zpočátku je k některým lidem nevšímavá, ale po pár ňamkách a pohlazeních je to šťastná a veselá fenečka.Hodí se ideálně do aktivního prostředí, bude to ta pravá společnice na běhání, blbnutí a nošení aportů. Je potřeba ji zaměstnávat hlavu i tělo. Potřebuje řádný pohyb a pozornost, nejlépe jí je s někým, kdo je stále doma. Vhodná do bytu i na zahrádku k domečku, vhodná k opravdu velkým dětem a starším lidem na zahrádku.
Ostatní pejsky si vybírá, někdo se jí líbí, jiný ne. Venku na ně reaguje dost nejistě. Když už dojde na kontakt a druhý pes je moc hrrr, tak jen upozorní zavřením, ale nekouše. Stačí jí upozornit, že nemá vrčet a psa si nevšímat a pak je v klidu a hledí si svého. Jakmile je zaměstnaná hraním nebo během, tak si psů nevšímá. Také je u ní předpoklad, že by lépe reagovala na pejsky, kdyby nebyla na vodítku, ale to bohužel v útulku pořádně trénovat nejde. Tedy sečteno podtrženo, hodí se jako jedináček nebo k podobně laděnému a velkému psovi, ale musela by se zkusit společné vycházka. U Elinky hodně záleží na sympatiích.
Pro více informací prosím volejte mezi 10. a 15. hodinou! :)

Kontakt

739 433 776 na ošetřovatele
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací