Ralph - ADOPTOVANÝ

22.03.2019 11:57 |  Našli domov |  14.03.2019 |  369x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

4 měsíce

Plemeno

kříženec ovčáka

Město, ve kterém se zvíře nachází

České Budějovice
Ahojík tak se vám jdu představit. Jsem křížala nejspíš ovčáka s já fakt nevím s čím...stalo se to ještě, než jsem se narodil a mamka mi to neřekla:-). V dospělosti budu nejspíš střední, atletický typ. Takže ideálně jako sportovní parťák ke kolu, bruslím, na běhání, dogtreky, agility...prostě takový univerzál, vhodný do všeho, do čeho půjdeš ty. Jsem sice zatím prcek, ale už teď se ve mně projevují dominantní rysy...nebojím se mnohem starších a větších pesanů a klidně jim vlezu do misky, No co na to říct...budu potřebovat důslednost, ale pak budu fakt hustej parťák:-). Jooo a jsem vysloveně milovník večerního mazlení....tuze rád se dívám s lidma na telku a při tom se tuliiiiim:-). 
Vyrůstal jsem u sociálně slabé rodiny. Byl jsem v bytě, kde nás takhle bylo víc chlupáčů. Moc s námi nechodili ven a tak se hygieně postupně učím. Budu v tom potřebovat chvilku trpělivosti. Se přiznám, že teď jak jsem v dočasce u tety s bráchama, tak taky nemám čas na to se soustředit a venku se vyčůrat....hraní je prostě hraní. Až budu sám, půjde mi to mnohem líp, protože jsem fakt chytrej a učenlivej kluk.
 Ralph půjde do adopce odčervený, očkovaný, přeočkovaný, čipovaný . .Podmínkou adopce je seznámení s pejskem, předkontrola, podepsání adopční smlouvy a kastrace v dospělosti. Adopční příspěvek - 1.900,-. Kontakt pro zájemce: Stáňa Strohschneiderová - Tel.: 773 054 791 E-mail: stana.krmiva@gmail.com FB: Pro psí voči z.s. Ralph je k vidění v Českých Budějovicích. 

Kontakt

773054791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací