GORDY - ÚŽASNÁ AMERICKÁ AKITA S PP - ADOPTOVANÝ

22.06.2019 21:05 |  Našli domov |  11.03.2019 |  3053x

V péči Home4PetsV péči Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

Americká akita s PP

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - Benešov
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Nádherný milý kluk, typický představitel svého plemene, nadevše milující lidi a všechny aktivity, které společně podniknete, který si však přeje být zvířecím jedináčkem:-)

Páníček Gordyho vážně a dlouhodobě onemocněl a zbytek rodiny bohužel v tomto těžkém období neměl čas mu věnovat potřebnou pozornost. Jeho socializaci a výchovu tedy nezvládli a když vážně napadl psa jejich souseda, rozhodli se ho vzdát.
 
Poslední měsíce si užívá téměř každý den 10 km proběhnutí po lese, zvládnul základní povely, pochopil hiearchii v lidské smečce a krásně spolupracuje. Bohužel - stále nemá rád ostatní psy bez ohledu na pohlaví a může být pro ně nebezpečný. Přes poslušnost a respekt k člověku ho ale spolehlivě ovládnete, neměl by však mít potřebu Vás nadměrně chránit. Sám konflikty nevyhledává, ale pokud se k Vám jiný pes přiblíží příliš, může na něj zaútočit.

Ovšem lidi miluje naprosto bezvýhradně, bez ohledu na věk a pohlaví, a jen těžko byste hledali většího mazlíka a věrnějšího partáka se skutečně obrovskou duší a srdcem. Neskutečně si užívá jakékoliv doteky, pozornost, drbání, pozorně naslouchá, co mu chcete povědět. Na svou velikost a mládí se chová velmi klidně, ale samozřejmě se i rád nechá rozdovádě - je to ještě puberťák...

 

Hledáme proto pro něj skutečně aktivního a sportovně založeného člověka s přirozenou autoritou a se zkušenostmi s tímto nebo podobným velkým a silným plemenem, který ví, jak s ním pracovat. Pro něj bude Gordy naprosto výjímečným, poslušným a oddaným přítelem i ochráncem rodiny s klidnou, vyrovnanou a laskavou povahou. Rozhodně si pro něj nepřejeme život pouze na zahradě, kde by měl odrazovat nezvané návštěvníky, ale naopak aktivní a pestrý psí život po boku svého člověka...

Očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům, čipovaný, vybavený EU pet pasem a průkazem původu, ve vynikající kondici a s přáním konečně mít toho jednoho svého vyvoleného člověka, který mu bude rozumět a nikdy ho neopustí!!!

Adopční poplatek: dohodou

Kontakt

+420 777 888 281
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací