Arnie k dopci - ADOPTOVANÝ

19.02.2019 13:21 |  Našli domov |  12.02.2019 |  678x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

5 měsíců

Plemeno

kříženec border kolie

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Čusík, tak se k vám hlásím do řad. Byl tu moc klid, tak tu udělám trošku fičák:-). Já jsem totiž děsný třeštidlo. A to jsem ještě prcek, ale až vyrostu, tak budu mít tak 30 kilo klidně:-). Tety se přou čím jsem šmrncnutej...jedna ve mně vidí borderáka, druhá salašníka a já vám teda řeknu jednu věc, mě je to úúúúúplně fuk:-). Já o sobě vím, že jsem dokonalej:-). Moc toho nenaspím, aby mi něco neuteklo, ale když to na mě přijde, praštím sebou jak podťatej:-). Z ničeho nedělám vědu a ničeho se nebojím, takže budu super parťák kamkoli mi vezmeš sebou. Třeba i na cestu kolem světa:-). Strašně rád hlídám a to pak při tom štěkám, takže jakmile budeme spolu, tak mi tě už nikdy nikdo neukradne. Když něco provedu a dostanu sprdung, tak se umím i krásně urazit a nemluvit s tebou. Se psy jsme kámoš, ale nedám jim pokoj. Je to taková štěněcí šikana, ale protože jsem malej a roztomilej, tak mi to u nich ještě prochází:-). Svého člověka si venku hlídám, ale jen po jednom očku....druhým šmíruju kde co lítá, hlavně aby mi něco neuniklo:-). Zatím u mě vede motivace na hračku, než na pamlsek. Jsem hoooooodně velká a chytrá hlavička a pokud se mi buděš věnovat, tak dokážu hodně pěkně zamakat. S kočkama si chci hrát, neublížil bych jim, ale oni nějak moje hry nechápou, teta říká, že jsem na ně děsně hrrrrrrr. Noooo a miluju děti:-). 
Tak jsem vám o sobě řekl asi všechno a teď koho jsme si vysnil. No chci lidičky, kteří jsou sportovní a hledají fakt parťáka:-). Já nejsem žádnej pecivál a tak bych chtěl podobný parťáky k sobě. Neva mi ani dvounohej prcek a ani čtyřnohej kámoš, za oboje budu rád,ale není podmínkou. Byl bych rád za společnou práci, ať už nějaký sport, výcvik, dogtreking….prostě aktivně trávený volný čas. Baráček se zahrádkou by byl fajný, ale v bytě to taky zvládnu, když budu mít dostatečný vyžití. Prostě nuda? ….jóóóó, to vadí!...to nechcem. 
Arnie půjde do adopce odčervený, očkovaný, přeočkovaný, čipovaný . .Podmínkou adopce je seznámení s pejskem, předkontrola, podepsání adopční smlouvy, zaplacení adopčního poplatku 1.900,- a kastrace v dospělosti . Kontakt pro zájemce: Stáňa Strohschneiderová - Tel.: 773 054 791 E-mail: stana.krmiva@gmail.com FB: Pro psí voči z.s. Arnie je k vidění v Praze.

Kontakt

773054791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací